Långärmad body för babyflickor Hummel Marie

Långärmad body för babyflickor Hummel Marie

Börjar på: 280,97 kr

168,22 kr

-40%
Ge din lilla flicka komfort och stil med Hummel Marie-kollektionen, med långa ärmar för en trendig look.
Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 280,97 kr

168,22 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Långärmad body för babyflickor Hummel Marie

Den långärmade body Hummel Marie är ett måste för alla små flickor. Denna body tillverkas av det kända märket Hummel och är bekväm, praktisk och snygg. Den är designad speciellt för små flickor och är den perfekta kombinationen av stil och komfort för blivande fashionistas.

body är ett måste i barnets garderob, och med Hummel Marie är du säker på att göra rätt val. De långa ärmarna ger extra täckning för svalare dagar, medan det mjuka tyget som andas ger optimal komfort för barnets känsliga hud. Dessutom är body tillverkad av ekologisk bomull, vilket är ett mer miljövänligt alternativ för ditt barn.

Med sin feminina, moderna design är body Hummel Marie perfekt för små flickor. Fina detaljer som den runda halsen och tryckknapparna framtill ger detta basplagg en sofistikerad touch. Dessutom ger den broderade Hummel -logotypen på bröstet en sportig touch till plagget.

Denna body är också perfekt för aktiva bebisar, tack vare sin bekväma passform och stretchmaterial. Ditt barn kommer att kunna röra sig fritt, oavsett om det leker eller tar en tupplur. Dessutom är den lätt att ta på och av tack vare tryckknapparna på framsidan, vilket också gör blöjbytet till en barnlek.

body baby girl long sleeves Hummel Marie är det perfekta valet för alla tillfällen. Oavsett om det är för en avslappnad dag hemma eller en familjeutflykt, kommer denna body att passa perfekt i alla situationer. Dessutom kan den matchas medautres Hummel för att skapa bedårande, trendiga outfits för din lilla flicka.

Som ett välkänt varumärke i modevärlden är Hummel känt för sina kvalitetskläder och hållbara design. Så du kan vara säker på att body Hummel Marie kommer att hålla länge, även efter flera tvättar. Det är också lätt att ta hand om, vilket gör det till ett praktiskt val för upptagna föräldrar.

Kort sagt, body baby girl long sleeves Hummel Marie är ett måste för alla små flickor. Den är bekväm, snygg och praktisk och är utformad för att tillgodose behoven hos aktiva bebisar samtidigt som den erbjuder en unik stil. Unna din lilla flicka denna body Hummel, hon kommer att älska den!

Mer information

Varumärke Hummel
Tillverkarens SKU 219595-4337
Färg rosa
Färg Rose
Kön Kvinna
Åldersgrupp Baby
Egenskaper Lång ärm