Träskor för barn Crocs Classic Glitter V2

Träskor för barn Crocs Classic Glitter V2

Börjar på: 428,38 kr

342,68 kr

-20%
Ge ditt barn komfort och fantasi med Crocs Classic Glitter V2 clogs för junior, en must-have från märket.
Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 428,38 kr

342,68 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Träskor för barn Crocs Classic Glitter V2

Crocs Classic Glitter V2 träskor för barn är ett måste för de små! Tillverkade av det kända märket Crocs är dessa träskor perfekta för barn i åldern junior. Med sin roliga, glittriga design är dessa träskor inte bara söta utan också praktiska och bekväma.

Barnen kommer att älska hur lätt det är att ta på och av träskorna, vilket gör dem perfekta för både inomhus- och utomhusaktiviteter. Träskorna Crocs Classic Glitter V2 är också lätta, vilket gör dem enkla att bära och ta med sig vart de än går.

Träskorna är tillverkade med Croslite™-skum och ger enastående komfort för barnfötter. Yttersulan i gummi ger grepp och hållbarhet och följer med barnen på alla deras äventyr.

Dessa träskor finns i en rad livfulla färger och med en glittrande finish är de perfekta för att ge en touch av nyckfullhet till alla outfits. Oavsett om det är en dag på stranden, en promenad med familjen eller en övernattning är Crocs Classic Glitter V2 barnträskor det perfekta valet för små fötter.

Ge ditt barn oslagbar komfort och stil med barnträskor Crocs Classic Glitter V2. De kommer garanterat att bli deras nya favoritskor!

Mer information

Varumärke Crocs
Tillverkarens SKU 209705-9DI
Färg mystiskt glitter
Färg Grå
Kön Blandad
Åldersgrupp Junior