Träskor för barn Crocs Cars LMQ Crocband

Träskor för barn Crocs Cars LMQ Crocband

Börjar på: 673,23 kr

538,55 kr

-20%
Träskor för barn Crocs Cars LMQ Crocband: de perfekta skorna för unga fans av Cars, bekväma och roliga!
Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 673,23 kr

538,55 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Träskor för barn Crocs Cars LMQ Crocband

Crocs Cars LMQ Crocband barnträskor är de perfekta skorna för unga fans av filmen Cars från Disney. Dessa bekväma, praktiska och roliga träskor är den perfekta kombinationen av varumärket Crocs och den berömda karaktären Blixten McQueen.

Träskorna är designade för små barn och är lätta och enkla att ta på tack vare sin slip-on-design. Sulan i Croslite-skum ger exceptionell komfort, medan hälremmen säkerställer en perfekt passform för växande fötter.

Den färgglada och dynamiska designen av Cars på träskornas ovansida kommer att glädja små fans av filmen. De klara färgerna och realistiska detaljerna på Blixten McQueen får barnen att känna att de bär sina favorithjältar på fötterna.

Crocs Cars LMQ Crocband clogs för barn är också mycket praktiska för utomhusaktiviteter. Den lätt upphöjda sulan och det goda greppet gör dem perfekta för utomhusaktiviteter eller regniga dagar. Dessutom är träskorna lätta att rengöra och vattenavvisande, vilket gör dem till perfekta skor för aktiva barn.

Dessa träskor tillverkas av det kända varumärket Crocs och garanterar hög kvalitet och hållbarhet. De är utformade för att klara alla äventyr som barn kan utsätta dem för, oavsett om de leker i trädgården eller springer runt på lekplatsen.

Ge ditt barn komfort och stil med Crocs Cars LMQ Crocband clogs för barn. Dessa skor är perfekta för avslappnade tillfällen, familjeutflykter eller utomhusaktiviteter och är ett måste för alla unga fans av Cars. Ge ditt barn ett par träskor som kombinerar komfort, funktionalitet och skoj!

Mer information

Varumärke Crocs
Tillverkarens SKU 209382-610
Färg röd/röd
Färg Röd
Kön Blandad
Åldersgrupp Baby