Vattenskor för barn Playshoes Dino Allover

Vattenskor för barn Playshoes Dino Allover

Börjar på: 208,00 kr

166,38 kr

-20%
Upptäck Playshoes Dino Allover vattenskor för barn, perfekta för säker lek i vattnet.
Franska storlekar som standard

Börjar på: 208,00 kr

166,38 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Vattenskor för barn Playshoes Dino Allover

Playshoes Dino Allover vattenskor för barn är en viktig accessoar för barn som gillar att ha kul i vattnet. Dessa kängor är designade av det välkända varumärket Playshoes och är speciellt framtagna för juniorer, med perfekt passform och optimal komfort. De har en rolig design med dinosaurier tryckta överallt och är både praktiska och roliga.

Vattenkängorna är tillverkade av högkvalitativa material och är slitstarka och hållbara, vilket gör dem perfekta för tung användning. De är också lätta att ta på och av tack vare den praktiska kardborreknäppningen. Dessutom är de lätta och flexibla, vilket ger total rörelsefrihet under vattenaktiviteter.

Playshoes Dino Allover vattentofflor är inte bara bekväma och praktiska, de ger också maximalt skydd för ditt barns fötter. Den halkfria sulan ger optimalt grepp på våta ytor och förhindrar att barnet halkar. De skyddar också fötterna från små stenar och autres vassa föremål som kan finnas på botten av vattnet.

Dessa tofflor är det perfekta tillbehöret för strandsemestrar, resor till poolen eller helt enkelt lek i trädgården med en slang. De gör det möjligt för ditt barn att njuta av alla vattenaktiviteter i full säkerhet. Dessutom kommer den färgglada och roliga designen att glädja ditt barn, som kommer att älska att bära dem vid alla tillfällen.

Kort sagt, Playshoes Dino Allover vattentofflor för barn är det perfekta valet för aktiva barn som älskar vattenäventyr. Med sin komfort, hållbarhet och skydd är de ett måste för utomhusaktiviteter. Vänta inte längre och unna ditt barn dessa unika och praktiska tossor för timmar av skoj i vattnet.

Mer information

Varumärke Playshoes
Tillverkarens SKU 174926-007
Färg blå
Färg Blå
Kön Blandad
Åldersgrupp Junior
Antal per produkt 1