Vattenskor för baby Playshoes Dino Allover

Vattenskor för baby Playshoes Dino Allover

Börjar på: 208,00 kr

166,38 kr

-20%
Ta med ditt barn säkert ner i vattnet med dessa söta vattenpjäxor Playshoes Dino Allover. Redo för äventyr!
Franska storlekar som standard

Börjar på: 208,00 kr

166,38 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Vattenskor för baby Playshoes Dino Allover

Playshoes Dino Allover baby water booties är det perfekta valet för ditt lilla barn när det gäller att leka säkert i vattnet. De tillverkas av det välkända varumärket Playshoes och är speciellt utformade för spädbarn och ger komfort och skydd under vattenaktiviteter.

Den roliga och färgglada designen med dinosauriemotiv över hela tossan kommer att göra simupplevelsen ännu roligare för ditt barn. Dessa tossor är lätta och flexibla, så att ditt barn kan röra sig enkelt i vattnet utan att känna sig tyngd.

Gummisulan ger bra grepp så att ditt barn inte halkar i poolen eller på stranden. Dessutom är de använda materialen vattenavvisande och torkar snabbt efter användning. Du behöver inte oroa dig för att ditt barns fötter ska bli blöta och kalla under vattenaktiviteter.

Dessa vattenpjäxor är också lätta att ta på tack vare den justerbara kardborreknäppningen. Så att de passar ditt barns fötter perfekt för optimal komfort. Dessutom ser kardborreknäppningen till att tossorna sitter på plats även under de mest hektiska matcherna.

Playshoes Dino Allover babyboots finns i olika storlekar för att passa ditt växande barn. De är också lätta att sköta: skölj dem bara i rent vatten efter varje användning för att hålla dem rena och hygieniska.

Kort sagt, Playshoes Dino Allover babyboots är ett måste för alla ditt barns vattenaktiviteter. Med sin roliga design, komfort och säkerhet är de det perfekta valet för din lilla vattenutforskare. Så vänta inte längre och ge ditt barn dessa tossor för ännu fler roliga och säkra simstunder!

Mer information

Varumärke Playshoes
Tillverkarens SKU 174926-007
Färg blå
Färg Blå
Kön Blandad
Åldersgrupp Baby
Antal per produkt 1