Vattenskor för barn Playshoes Palms

Vattenskor för barn Playshoes Palms

Börjar på: 208,00 kr

166,38 kr

-20%
Upptäck Playshoes Palms vattenskor för barn, perfekta för säker lek i vattnet!
Franska storlekar som standard

Börjar på: 208,00 kr

166,38 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Vattenskor för barn Playshoes Palms

Playshoes Palms vattenskor för barn är perfekta för unga strand- och pooläventyrare. Dessa tofflor tillverkas av det kända märket Playshoes och är speciellt utformade för barn i åldern junior. Med sin färgglada, lekfulla design kommer de att ge en touch av skoj och fantasi till familjens utflykter till stranden eller poolen.

Dessa vattenskor har en mjuk, halkfri gummisula för optimalt grepp på våta ytor. De är också lätta och bekväma, så att barnen enkelt kan ha dem på sig när de rör sig och leker i vattnet.

Det mjuka, elastiska neoprenmaterialet ger perfekt passform och bra stöd för foten. Dessutom har de en praktisk kardborreknäppning så att barnen snabbt och enkelt kan ta på och av dem.

Playshoes Palms vattentofflor är också resistenta mot havsvatten och klor, vilket gör dem idealiska för användning i poolen eller på stranden. Dessutom skyddar de barnens känsliga fötter mot snäckor, stenar och autres vassa föremål i vattnet.

Vattenskorna finns i olika storlekar för alla åldrar junior och är ett måste för familjens sommarsemester. De erbjuder både stil och funktionalitet, så att dina barn kan njuta av sina vattenaktiviteter i full säkerhet.

Så vänta inte längre och ge ditt barn Playshoes Palms vattenskor så att de kan ha roligt i vattnet med fullständig sinnesro. Beställ dem nu och gör dig redo för timmar av skoj i solen!

Mer information

Varumärke Playshoes
Tillverkarens SKU 174925-007
Färg blå
Färg Blå
Kön Blandad
Åldersgrupp Junior
Antal per produkt 1