Vattenskor för barn Playshoes Unicorn Mermaid Cat

Vattenskor för barn Playshoes Unicorn Mermaid Cat

Börjar på: 208,00 kr

147,41 kr

-29%
Upptäck de bedårande Playshoes vattenskorna för barn med motiv av enhörningar, sjöjungfrur och katter. Perfekt för juniorer!
Franska storlekar som standard

Börjar på: 208,00 kr

147,41 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Vattenskor för barn Playshoes Unicorn Mermaid Cat

Upptäck de söta vattenskorna för barn från Playshoes! Dessa tofflor är både söta och praktiska och har utformats speciellt för barn. Med sina motiv av enhörningar, sjöjungfrur och katter kommer dessa tofflor att glädja alla barn. De är tillverkade av kvalitetsmaterial och ger utmärkt grepp på vattenytor, vilket garanterar ditt barns säkerhet när det leker i vattnet.

Playshoes vattenpjäxor är perfekta för alla vattenaktiviteter, oavsett om det är på stranden, i poolen eller i trädgården. Deras ergonomiska design passar perfekt för ditt barns fötter och ger optimal komfort och rörelsefrihet. Dessutom skyddar den mjuka gummisulan fötterna från stenar och snäckor i vattnet.

Dessa vattenskor för barn är också lätta att ta på tack vare det justerbara kardborrebandet. Ditt barn kommer att kunna ta på och av dem på egen hand, utan att behöva någon hjälp. Dessutom är de lätta och andningsaktiva, vilket gör dem bekväma att bära även under längre perioder.

Playshoes vattentofflor är inte bara praktiska, de är också väldigt roliga. Ditt barn kommer att älska det färgglada mönstret och de olika karaktärsalternativen. Oavsett om det är för ett födelsedagskalas, en strandsemester eller bara för att leka i poolen, kommer dessa tofflor att vara ett perfekt val för ditt barn.

Ge ditt barn komfort, säkerhet och stil med Playshoes vattentofflor. Missa inte chansen att ge ditt barn dessa bedårande tofflor, som säkert kommer att bli deras favorittillbehör för alla deras vattenäventyr!

Mer information

Varumärke Playshoes
Tillverkarens SKU 174923-022
Färg ljusgrön
Färg Grön
Kön Blandad
Åldersgrupp Junior
Antal per produkt 1