Vattenskor för baby Playshoes Unicorn Mermaid Cat

Vattenskor för baby Playshoes Unicorn Mermaid Cat

Börjar på: 208,00 kr

166,38 kr

-20%
Upptäck våra söta vattenskor för bebisar Playshoes, med motiv av enhörningar, sjöjungfrur och katter. Perfekta för ditt barns första vattenäventyr!
Franska storlekar som standard

Börjar på: 208,00 kr

166,38 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Vattenskor för baby Playshoes Unicorn Mermaid Cat

Playshoes Unicorn Mermaid Cat baby water booties är både söta och praktiska för små barn som älskar att leka i vattnet. Dessa tossor är speciellt utformade för spädbarn och ger optimalt skydd för deras känsliga små fötter. Med sin söta design med enhörning, sjöjungfru och katt kommer de garanterat att bli ditt barns favorit.

Dessa tossor tillverkas av det kända märket Playshoes och är en garanti för kvalitet och hållbarhet. De är tillverkade av högkvalitativa material som garanterar optimal komfort och bra grepp på våta ytor. Så att ditt barn kan leka tryggt i vattnet utan att riskera att halka.

Dessa tossor är speciellt utformade för spädbarn, med en mjuk sula som gör att deras små fötter kan utvecklas naturligt. De har också en praktisk kardborreknäppning för perfekt passform. Dessutom är de lätta att ta på och av, vilket gör dem till ett perfekt val för aktiva och nyfikna bebisar.

Oavsett om du är på stranden, i poolen eller i trädgården kommer Playshoes Unicorn Mermaid Cat baby water booties att vara ditt barns perfekta följeslagare. De skyddar barnets fötter från sand, stenar och autres vassa föremål, samtidigt som de låter barnet leka fritt.

Förutom att de är praktiska är de också snygga med sin färgglada och roliga design. Ditt barn kommer att älska att ha dem på sig och alla hans vänner kommer säkert att avundas dem. Dessutom är de lätta att ta hand om - skölj dem bara i rent vatten efter varje användning för att hålla dem rena och i gott skick.

Ge ditt barn det bästa av två världar med Playshoes Unicorn Mermaid Cat babybooties. De är praktiska, bekväma och söta och är ett måste för resor till stranden eller poolen. Lägg till dem i ditt barns garderob redan idag!

Mer information

Varumärke Playshoes
Tillverkarens SKU 174923-022
Färg ljusgrön
Färg Grön
Kön Blandad
Åldersgrupp Baby
Antal per produkt 1