Babystrumpor Playshoes Dino Allover

Babystrumpor Playshoes Dino Allover

Börjar på: 183,52 kr

137,60 kr

-25%
De söta babystrumporna Playshoes Dino Allover: bekväma, slitstarka och fulla av stil för små dinosauriefantaster!
Franska storlekar som standard

Börjar på: 183,52 kr

137,60 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Babystrumpor Playshoes Dino Allover

Upptäck de bedårande Playshoes Dino Allover babystrumporna för din lilla älskling! Strumporna är tillverkade av Playshoes och är speciellt utformade för bebisar. Med sitt roliga, färgglada dinosauriemotiv kommer de att ge en touch av fantasi till ditt barns outfit.

Strumporna är tillverkade av mjuka, bekväma material och är perfekta för bebisars känsliga fötter. De är också stretchiga så att de passar perfekt för ditt barns växande fötter. Det andningsaktiva materialet ger dessutom bra luftcirkulation så att barnets fötter hålls torra och svala hela dagen.

Playshoes Dino Allover babystrumpor är också praktiska och lätta att ta på, tack vare resåren i midjan och den åtsittande passformen. Ditt barn kommer att kunna bära dem till vilken outfit som helst, oavsett om det är en dag på dagis eller en familjeutflykt.

Som förälder vill man alltid sitt barns bästa, och dessa strumpor är inget undantag. De är inte bara bekväma och praktiska, de är också slitstarka och tåliga. Du kan tvätta dem utan bekymmer och de behåller sin mjukhet och form frånorigine.

Ge din baby komfort och stil med Playshoes Dino Allover babystrumpor. De kommer garanterat att bli ett sött och lekfullt tillskott i din lilla babys garderob. Beställ dem nu och förvandla din baby till den coolaste lilla dinosaurien!

Mer information

Varumärke Playshoes
Tillverkarens SKU 174822-007
Färg blå
Färg Blå
Kön Blandad
Åldersgrupp Baby
Antal per produkt 1