Vattenskor för baby Playshoes Sea Animals

Vattenskor för baby Playshoes Sea Animals

Börjar på: 220,25 kr

148,88 kr

-32%
Ge ditt barn vattenskorna Playshoes Sea Animals för ultimat komfort och säkerhet i vattnet!
Franska storlekar som standard

Börjar på: 220,25 kr

148,88 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Vattenskor för baby Playshoes Sea Animals

Playshoes Sea Animals baby vattenskor är perfekta för små vattenutforskare! Dessa skor tillverkas av det välkända varumärket Playshoes och är speciellt utformade för bebisar. Med sin lekfulla design inspirerad av marina djur är de både roliga och praktiska.

Dessa skor är perfekta för att följa med ditt barn på hans första äventyr i vattnet. De har en halkfri sula för bra grepp på våta ytor. Dessutom är neoprentyget mjukt och bekvämt för ditt barns känsliga fötter.

Tack vare neoprenkonstruktionen är skorna lätta och snabbtorkande, vilket gör dem perfekta för användning vid havet eller i poolen. Det slitstarka materialet gör dessutom att de kommer att hålla länge, vilket gör dem till en klok investering för ditt barn.

Playshoes Sea Animals vattenskor för barn finns i flera olika storlekar för att passa ditt växande barn. Den elastiska designen gör dem lätta att ta på och ger optimalt stöd för ditt barns fötter.

Kort sagt, dessa söta vattenskor är praktiska, bekväma och roliga för ditt barn. Ge honom ett par skor Playshoes Sea Animals och låt honom utforska och ha kul i vattnet i full säkerhet!

Mer information

Varumärke Playshoes
Tillverkarens SKU 174734-015
Färg turkos
Färg Blå
Kön Blandad
Åldersgrupp Baby
Antal per produkt 1