Jeans med vida ben för flickor Only kids Kogcomet Dest Pim006

Jeans med vida ben för flickor Only kids Kogcomet Dest Pim006

Börjar på: 367,16 kr

275,33 kr

-25%
Ge din lilla flicka en unik touch av stil med jeans Only kids , för en trendig och bekväm look.
Franska storlekar som standard

Börjar på: 367,16 kr

275,33 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Jeans med vida ben för flickor Only kids Kogcomet Dest Pim006

Only kids Kogcomet Dest Pim006 girls' wide-leg jeans är ett måste för alla tjejer som vill ha en trendig och avslappnad look på look. Dessa jeans är designade av det kända märket Only kids och kombinerar stil och komfort för att passa unga tjejer perfekt.

Med sin lösa passform passar dessa jeans alla kroppstyper och met framhäver feminina kurvor. De är perfekta för växande flickor och erbjuder rörelsefrihet utan att kompromissa med stilen. Oavsett om det gäller skolan, en utekväll med vännerna eller en dag med familjen kommer dessa jeans alltid att vara det perfekta valet.

Jeansen Only kids Kogcomet Dest Pim006 är tillverkade av material av högsta kvalitet för optimal hållbarhet och komfort. Denimen är mjuk och behaglig att ta på, vilket gör jeansen perfekta för vardagsbruk. Dessutom ger den blekta nyansen och de rippade detaljerna dessa klassiska jeans en modern och snygg touch.

Jeansen är specialdesignade för unga tjejer och har ett justerbart midjeband för perfekt passform. De finns i flera olika storlekar för att passa tjejer i alla åldrar och med olika former. Dessutom är de lätta att sköta och tål att tvättas ofta, vilket gör dem till ett praktiskt val för föräldrar.

Som ett ledande varumärke inom barnmode har Only kidsengage åtagit sig att erbjuda kvalitetskläder som uppfyller unga flickors behov och önskemål. Med dessa jeans kommer ditt barn att kunna visa upp en avslappnad, trendig stil samtidigt som hon känner sig bekväm och självsäker.

Titta inte längre än till Only kids Kogcomet Dest Pim006 för vida jeans för tjejer, det perfekta valet för alla unga tjejer som letar efter bekväma och moderiktiga jeans. Lägg till dem i ditt barns garderob nu och låt henne uttrycka sin unika stil med stolthet!

Mer information

Varumärke Only kids
Tillverkarens SKU 15285071-4145593
Färg ljusblå jeans
Färg Blå
Kön Kvinna
Åldersgrupp Junior