Huvtröja för flickor Only kids Kognooml

Huvtröja för flickor Only kids Kognooml

Börjar på: 360,03 kr

248,63 kr

-31%
Håll dig varm och moderiktig med huvtröjan Only kids Kognooml för tjejer, perfekt för unga fashionistas.

Slut i lager

Beskrivning

Huvtröja för flickor Only kids Kognooml

Denna sweatshirt med huva för tjejer från Only kids, som heter Kognooml, är det perfekta valet för unga tjejer som letar efter något bekvämt och trendigt. Den är speciellt designad för tonårstjejer och kombinerar stil och funktionalitet för en modern, avslappnad look look.

Sweatshirten är tillverkad av kvalitetsmaterial och är både mjuk och slitstark så att den håller länge. Den justerbara huvan och kängurufickorna ger plagget en praktisk touch, perfekt för kyliga dagar eller avkoppling hemma.

Designen är också en viktig egenskap hos denna sweatshirt. Med logotypen Only kids tryckt i stora bokstäver på framsidan visar den stolt upp varumärket och dess urbana stil. De klara färgerna och originella mönstren gör den till ett perfekt val för unga tjejer som letar efter en fräsch, modern look.

Oavsett om det gäller en dag i skolan, en utekväll med vännerna eller bara avkoppling hemma är denna huvtröja ett måste för alla modemedvetna tjejer. Den finns i flera olika storlekar för att passa alla kroppsformer och är den perfekta presenten till tonårstjejer som letar efter något som är både bekvämt och snyggt.

Unna dig själv eller ge bort denna huvtröja för tjejer till Only kids Kognooml för en avslappnad och trendig outfit. Du kommer inte att ångra att du lagt till detta viktiga plagg i din garderob. Så vänta inte längre och låt dig förföras av denna Only kids hoody för unga kvinnor på gång.

Mer information

Varumärke Only kids
Tillverkarens SKU 15267765-4275299
Färg fuchsia lila
Färg Violett
Kön Kvinna
Åldersgrupp Junior
Egenskaper huva