Byxor för flickor Only kids Nella

Byxor för flickor Only kids Nella

Börjar på: 244,73 kr

183,52 kr

-25%
Byxor för flickor Only kids Nella: bekväma och trendiga för unga kvinnor som vill ha stil. Nu tillgängliga!
Franska storlekar som standard

Börjar på: 244,73 kr

183,52 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Byxor för flickor Only kids Nella

Tjejbyxorna Only kids Nella är det perfekta valet för unga kvinnor som letar efter bekväma och trendiga byxor. Byxorna är tillverkade av Only kids, ett varumärke som är känt för sina högkvalitativa barnkläder, och är speciellt designade för flickor i åldern junior.

Med sin moderna stil och eleganta detaljer ger byxorna en sofistikerad touch till alla outfits. Det lätta stretchmaterialet ger perfekt passform och komfort hela dagen. Praktiska fickor ger en touch av funktionalitet till dessa redan mångsidiga byxor.

Byxornas feminina, eleganta design gör dem till ett perfekt val för speciella tillfällen som fester eller formella evenemang, men de är också tillräckligt avslappnade för att kunna bäras varje dag. Oavsett om din dotter behöver en outfit för skolan eller för att gå ut med vänner, kommer Only kids Nella -byxorna att vara ett snyggt och bekvämt val.

Byxorna finns i en mängd trendiga färger och kan enkelt matchas med vilken topp som helst för att skapa en unik och personlig look. Högkvalitativa ytor ger dessa prisvärda byxor en touch av lyx, vilket gör dem till ett måste för alla stilmedvetna tjejer.

Byxorna Only kids Nella är tillverkade av slitstarka och tåliga material och är utformade för att tåla vardagligt slitage och förblir i gott skick även efter många tvättar. Med sin smickrande passform och överlägsna kvalitet kommer dessa byxor att vara ett långvarigt tillskott i din dotters garderob.

Ge din dotter den komfort och stil hon förtjänar med byxorna Only kids Nella. Perfekt för unga kvinnor som vill ha en snygg men bekväm outfit, dessa byxor är ett måste för alla tjejer i åldern junior. Beställ nu och ge din dotter en trendig och tidlös look med byxorna Only kids Nella.

Mer information

Varumärke Only kids
Tillverkarens SKU 15212069-3485709
Färg svart
Färg Svart
Kön Kvinna
Åldersgrupp Junior
Sortiment NOOS
Antal per produkt 1