Baby girl sparkdräkt Name it Alfa08

Baby girl sparkdräkt Name it Alfa08

Börjar på: 697,71 kr

387,11 kr

-45%
Upptäck sparkdräkten för babyflickor Name it Alfa08: det perfekta utomhusplagget för att gå från en säsong till nästa med stil och funktionalitet.

Slut i lager

Beskrivning

Baby girl sparkdräkt Name it Alfa08

Det är det perfekta lätta, vattentäta ytterplagget för att underlätta övergången från en säsong till nästa. Med hög teknisk kapacitet är det ett självklart val.
Softshell är ett vattentätt, andningsbart och vindtätt tyg, perfekt för utomhuslek i molniga, blåsiga och regniga förhållanden.
NAME IT Sedan 1986 har BIC tillverkat friluftskläder av hög kvalitet med fokus på funktionalitet och säkerhet. Vi håller oss à jour med aktuella modetrender, som vi omsätter i bekväma ytterkläder för barn.
.
- Typ av produkt: Jumpsuit
- Funktion: Andningsförmåga 3 000 g/m2/24 h, Slitstyrka 20 000 Martindale, Membran mellan foder och yttertyg som ger vatten- och vindtätt skydd, Delvis tejpade sömmar på alla kritiska områden för att förhindra att vatten och vind tränger in, Vattentät 8 000 mm, Vindtät
- Ärmar: Lång ärm (L/S)
- Ärm: Raglanärm
- Mudd: Elastisk mudd
- Stängning: Dragkedja
- Ben: Avtagbara och justerbara hällor i slitstarkt gummi för en bekväm passform runt foten
- Foder: Fleecefodring på kroppen och i huvan för extra värme och mjukhet.
- Vaddering: Lättviktsisolering
- Ytterligare detaljer: Reflekterande dekorativa detaljer, Avtagbar huva för säkerhet, Pipning, Förstärkta knän och säte
- Tvätt/Finish: ECO vattenavvisande behandling garanterar att inga fluorerade ämnen har använts för att göra produkten vattenavvisande, PFAS FREE - Inga fluorerade föreningar används i våra produkter.
- Tryck: Upprepat tryck över hela tyget.

Mer information

Varumärke Name it
Tillverkarens SKU 13214569-4302095
Färg mörk safirblått
Färg Blå
Kön Kvinna
Åldersgrupp Baby
Sortiment NOOS