Baby tränare Victoria

Baby tränare Victoria

Börjar på: 673,35 kr

538,68 kr

-20%
Ge din baby komfort och stil med Victoria sneakers. Ett pålitligt varumärke för småbarn.
Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 673,35 kr

538,68 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Baby tränare Victoria

Victoria babyskor är det perfekta valet för modemedvetna småbarn. Skorna tillverkas av det kända varumärket Victoria och kombinerar stil och komfort för bebisar. De är särskilt utformade för spädbarn och anpassade till deras ålder och små fötter.

Victoria baby trainers finns i en mängd roliga färger och mönster, vilket gör dem både söta och trendiga. Oavsett om det är för ett speciellt tillfälle eller till vardags är dessa skor ett perfekt tillskott till ditt barns garderob.

Victoria babyskor är tillverkade av kvalitetsmaterial och erbjuder exceptionellt stöd och hållbarhet för växande fötter. De är lätta och flexibla så att barnet kan röra sig fritt och bekvämt.

Förutom att vara snygga och bekväma är Victoria babyskor också lätta att ta på tack vare den praktiska kardborreknäppningen. Du behöver inte kämpa med komplicerade snören när du klär på ditt barn.

Victoria är tillverkade med kärlek för bebisar och är det perfekta valet för föräldrar som bryr sig om sitt barns stil och komfort. Ge ditt barn det bästa med Victoria babyskor.

Mer information

Varumärke Victoria
Tillverkarens SKU 1065190-PLATA
Färg plata
Färg Vit
Kön Blandad
Åldersgrupp Baby