Espadriller för baby Toms Alpargata

Espadriller för baby Toms Alpargata

Börjar på: 514,20 kr

326,02 kr

-37%
Ge din baby komfort och stil med Toms Alpargata espadrilles som är speciellt utformade för småbarn. Upptäck dem nu!
Franska storlekar som standard

Börjar på: 514,20 kr

326,02 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Espadriller för baby Toms Alpargata

Upptäck de bedårande espadrillerna Toms Alpargata, speciellt framtagna för småbarn av Toms. Dessa skor är det perfekta valet för dina små och kombinerar komfort, stil och hållbarhet.

Toms Alpargata baby espadrilles är tillverkade av högkvalitativa material och är inte bara bekväma, utan också miljövänliga. Varumärket Toms är känt för sitt engagemang för hållbarhet och socialt ansvar, och dessa babyskor är inget undantag. När du köper ett par Toms espadrilles hjälper du också barn i nöd genom varumärkets program "One for One".

Espadrillerna är speciellt utformade för bebisar, med en flexibel sula och lättviktsmaterial för optimal komfort. Gummisulan ger bra grepp och extra skydd för små fötter som håller på att lära sig gå. Dessutom är Toms espadrilles lätta att ta på tack vare den snörningsfria designen, vilket gör dem praktiska för upptagna föräldrar.

Espadrillerna finns i en mängd söta färger och mönster och passar till alla outfits och alla tillfällen. Oavsett om det är en dag på stranden, en promenad på stan eller ett speciellt tillfälle kommer dessa skor att ge en touch av stil till alla outfits.

Föräldrar kan också vara säkra på kvaliteten på Toms Alpargata baby espadrilles. Varumärket Toms är känt för sina högkvalitativa produkter, och dessa babyskor är inget undantag. De är utformade för att hålla, även genom dina små barns lekar och äventyr.

Kort sagt, Toms Alpargata baby espadrilles är det perfekta valet för föräldrar som letar efter bekväma, hållbara och miljövänliga skor till sitt barn. Med sin söta design och sitt engagemang för socialt ansvar är dessa skor både praktiska och etiska. Ge ditt barn det bästa med baby espadrilles Toms Alpargata.

Mer information

Varumärke Toms
Tillverkarens SKU 10020630-670
Färg rosa
Färg Rose
Kön Blandad
Åldersgrupp Baby