Espadriller ombre blommig baby Toms Alpargata

Espadriller ombre blommig baby Toms Alpargata

Börjar på: 514,20 kr

326,02 kr

-37%
Ge din baby komfort och stil med ombre floral espadrilles från Toms. Perfekt för de små!
Franska storlekar som standard

Börjar på: 514,20 kr

326,02 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Espadriller ombre blommig baby Toms Alpargata

Espadrillerna Toms Alpargata med ombréblommor är ett måste för de allra minsta! Skorna är tillverkade av det kända märket Toms och är både praktiska och trendiga. Med sin blommiga ombrédesign kommer de att ge en touch av färg och fräschör till ditt barns fötter.

Tack vare den mjuka gummisulan är dessa espadrilles perfekta för barnets första steg. De ger bra stöd och optimalt grepp för att förhindra fall. Dessutom ger den lätta ovandelen i canvas som andas optimal komfort för barnets känsliga fötter.

Den klassiska stilen på Alpargatas från Toms har fått ett nytt utseende med ett unikt blommönster. Ombré-effekten ger en modern touch till dessa traditionella skor. Ditt barn kommer att ligga i framkant när det gäller mode med dessa espadrilles på fötterna!

Förutom att de är snygga är dessa espadriller för barn från Toms också etiskt framställda. För varje par som köps kommer Tomsengage att donera ett par skor till ett behövande barn. Så du kan kombinera mode och solidaritet genom att ge dessa skor till din bebis.

Espadrillerna finns i flera olika storlekar och passar för bebisar i åldern 0-18 månader. De är också lätta att ta på tack vare kardborreknäppningen. Du behöver inte kämpa med komplicerade snören, ditt barn kommer att kunna ta på och av dem helt självständigt.

Oavsett om det är för en familjeutflykt, en dag på stranden eller ett speciellt tillfälle, Toms Alpargata baby floral ombre espadrilles kommer att vara det perfekta valet för att klä upp ditt barns små fötter. Tveka inte att erbjuda din baby komfort, stil och solidaritet med dessa måste-ha skor från Toms.

Mer information

Varumärke Toms
Tillverkarens SKU 10020629-650
Färg rosa
Färg Rose
Kön Blandad
Åldersgrupp Baby