Sandaler för flickor Toms Diana

Sandaler för flickor Toms Diana

Börjar på: 795,78 kr

494,97 kr

-38%
Toms Diana sandaler för flickor: det perfekta valet för en härlig look och oöverträffad komfort. Tillgängliga nu!
Franska storlekar som standard

Börjar på: 795,78 kr

494,97 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Sandaler för flickor Toms Diana

De sötaste espadrillos för ditt barn. Vår söta modell Diana har ultra-bekväma detaljer som fotledsrem och en lätt, räfflad mellansula i gummi. Dessa kilskor för barn är perfekta till alla outfits. Vi har även en matchande modell för mamma!

  • Ovandel i färgat tyg.
  • Sågtandad EVA-yttersula för extra grepp.
  • OrthoLite® Eco X40-Hybrid™ innersula med dämpning för komfort, tillverkad med 32% ekologiskt innehåll, inklusive 15% hybridmaterial, 12% bioolja och 5% återvunnet gummi.
  • Lätt yttersula med rep.
  • Klackhöjd ca 3,18 cm.
  • TOMS är stolta över att vara medlemmar i Fair Labor Association och att arbeta med leverantörer som bedriver sin verksamhet etiskt, är engagerade i arbetstagarna, garanterar säkra arbetsförhållanden, respekterar mänskliga rättigheter och visar socialt ansvar.
  • Genom att köpa TOMS hjälper du till att finansiera tillgången till resurser för mental hälsa för miljontals människor som behöver dem. Bär TOMS. Använd bra.

Illustration : Naturell, 000000000010020538

TOMS skor är i den annonserade storleken och finns endast i mediumbredd. Vi rekommenderar att du beställer din vanliga storlek. Om du är mellan två storlekar rekommenderar vi att du beställer den mindre storleken, eftersom TOMS -skorna kommer att expandera något när du bär dem.

Mer information

Varumärke Toms
Tillverkarens SKU 10020538-101
Färg naturlig
Färg Beige
Kön Kvinna
Åldersgrupp Junior