Baby ballerinas Toms Mary Jane

Baby ballerinas Toms Mary Jane

Börjar på: 514,20 kr

385,65 kr

-25%
Sköna och söta babyskor i den ikoniska stilen Toms. Perfekt för alla tillfällen.
Franska storlekar som standard

Börjar på: 514,20 kr

385,65 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Baby ballerinas Toms Mary Jane

Toms Mary Jane baby ballet flats är det perfekta valet för modemedvetna småbarn. Skorna tillverkas av det kända märket Toms och är designade för att vara bekväma, snygga och barnvänliga. Med sin klassiska design och exceptionella kvalitet är dessa ballerinaskor ett måste i alla barns garderober.

Tillverkade av högkvalitativa material är dessa ballerinaskor inte bara slitstarka utan också skonsamma mot bebisars känsliga hud. Modellen Mary Jane med kardborreband ger perfekt passform och gör dem lätta att ta på och av. Små fötter kommer att vara väl skyddade och bekväma hela dagen lång.

Toms Mary Jane baby ballet flats finns i en mängd olika söta färger och mönster, från neutrala nyanser till roliga tryck. De passar perfekt till allt från eleganta klänningar till avslappnade outfits. Ditt barn kommer garanterat att göra ett statement med dessa unika skor.

Förutom att vara moderiktigt är Toms också ett engagerat varumärke. För varje par skor som köps kommer Tomsengage att ge ett par skor till ett barn i nöd. Genom att köpa dessa ballerinaskor för baby från Toms Mary Jane bidrar du till en god sak samtidigt som du förser din baby med skor av högsta kvalitet.

Ge ditt barn det bästa av två världar med Toms Mary Jane ballerinaskor för barn. De är både trendiga och bekväma och är ett utmärkt val för föräldrar som bryr sig om mode och sitt barns välbefinnande. Vänta inte längre och lägg till dessa bedårande ballerinaskor i ditt barns garderob redan idag!

Mer information

Varumärke Toms
Tillverkarens SKU 10020536-101
Färg naturlig
Färg Beige
Kön Blandad
Åldersgrupp Baby