Glittriga ballerinor för babyflickor Toms Mary Jane

Glittriga ballerinor för babyflickor Toms Mary Jane

Börjar på: 514,20 kr

385,65 kr

-25%
Bländande stil och komfort med Toms Mary Jane glitter ballerinas för små flickor. Tillgängliga nu!
Franska storlekar som standard

Börjar på: 514,20 kr

385,65 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Glittriga ballerinor för babyflickor Toms Mary Jane

Dessa ballerinaskor med paljetter för babyflickor är perfekta för att ge en gnistrande touch till din lilla prinsessas outfit. Skorna är designade av Toms och är både bekväma och eleganta.

Deras design Mary Jane ger en klassisk, tidlös touch, medan paljetterna ger en touch av nyckfullhet och glamour. Din lilla flicka kommer garanterat att vara den sötaste på dagis eller förskola med dessa ballerinaskor på fötterna.

De glittriga ballerinaskorna från Toms är tillverkade av kvalitetsmaterial och är dessutom miljövänliga. För varje par som köps kommer Tomsengage att donera ett par skor till ett behövande barn. Så du bidrar till en god sak genom att ge ditt barn bekväma, trendiga skor.

Dessa ballerinaskor är perfekta för små flickor, med kardborreband som gör dem lätta att ta på och ger stöd åt foten. De är också lätta och flexibla, så att ditt barn kan röra sig fritt.

Oavsett om det är för ett speciellt tillfälle eller för vardagsbruk på tous, kommer dessa paljettklädda ballerinaskor från Toms att vara det perfekta valet för din lilla flicka. Så tveka inte längre och ge henne komfort och stil med dessa skor från det välkända märket Toms. Ditt barn kommer inte att vilja lämna dem!

Mer information

Varumärke Toms
Tillverkarens SKU 10011521-040
Färg silver
Färg Silver
Kön Kvinna
Åldersgrupp Baby