Utbildare för barn Reebok Royal Prime 2.0 2V

Utbildare för barn Reebok Royal Prime 2.0 2V

Börjar på: 428,50 kr

338,51 kr

-21%
Upptäck de nya Reebok Royal Prime 2.0 2V barnskorna, designade med stil och komfort i åtanke av Reebok.
Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 428,50 kr

338,51 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Utbildare för barn Reebok Royal Prime 2.0 2V

Upptäck de nya Reebok Royal Prime 2.0 2V barnskorna, perfekta för spirande unga idrottare! Med sin snygga design och exceptionella komfort är dessa sneakers det perfekta valet för aktiva barn. Varumärket Reebok är känt för sina högkvalitativa produkter, och dessa sneakers är inget undantag.

De är designade för barn i åldern junior och ger optimalt stöd tack vare det dubbla kardborrsystemet. Dina barn kommer att kunna ta på sig dem och justera dem enkelt, utan att behöva någon hjälp. Gummisulan ger perfekt grepp för alla aktiviteter, oavsett om det är på idrottsplatsen eller i lekparken.

Reebok Royal Prime 2.0 2V är tillverkade av material som andas och håller dina barns fötter svala och torra hela dagen. Dessutom ger den mjuka innersulan extra komfort för växande fötter. Så dina barn kan leka och springa runt utan att oroa sig för ömhet eller blåsor.

Förutom att vara praktiska och bekväma är dessa sneakers också mycket snygga. Med sin moderna design och ikoniska logotyp Reebok kommer dina barn att vara stolta över att bära dessa sneakers. De kan enkelt kombineras med vilken outfit som helst, för en sportig och trendig look.

Ge dina barn det allra bästa inom sportskor med Reebok Royal Prime 2.0 2V barnskor. De kommer att vara redo för alla äventyr som väntar dem, med stil och komfort. Lägg till dessa sneakers i ditt barns garderob idag!

Mer information

Varumärke Reebok
Tillverkarens SKU 100074594
Färg ftwwht
Färg Vit
Kön Blandad
Åldersgrupp Junior