Bil spel Wiking Claas Xerion 4500

Bil spel Wiking Claas Xerion 4500
1 505,85 kr
Utforska bilkörningens värld med bilspelen Wiking Claas Xerion 4500, det perfekta valet för spel- och leksaksentusiaster!
Lägg till i önskelista

Tillgängliga - Levereras i 6 eller 8 dagar

Beskrivning

Bil spel Wiking Claas Xerion 4500

Bilspelet Wiking Claas Xerion 4500 är ett måste för alla som älskar leksaker och spel. Denna bilmodell tillverkas av det kända varumärket Wiking och är speciellt utformad för barn som älskar utmaningar och spännande tävlingar.

Med sin realistiska design och imponerande detaljer är detta Wiking Claas Xerion 4500 bilset en trogen kopia av Claas Xerion 4500 -modellen som används på gårdar över hela världen. Barnen kan roa sig med att köra bilen i alla typer av terräng och föreställa sig spännande scenarier.

Bilsetet Wiking Claas Xerion 4500 är tillverkat av kvalitetsmaterial och är stabilt och hållbart, vilket garanterar oändliga timmar av lek. Barn kommer också att kunna utveckla sin koordination och fingerfärdighet medan de har roligt med denna leksak.

Oavsett om det är ensam eller med vänner lovar detta bilspel Wiking Claas Xerion 4500 många timmars skoj och äventyr. Dess realism och kvalitet gör den till ett perfekt val för leksakssamlare och fordonsentusiaster.

Så vänta inte längre, ge ditt barn detta bilspel Wiking Claas Xerion 4500 och låt dem utforska sin fantasi och uppleva spännande tävlingar runt om i världen. En gåva som garanterat kommer att glädja alla fans av leksaker och spel!

Mer information

Varumärke Wiking
Tillverkarens SKU 077853
Färg grön/svart/röd
Färg Grön
Storlek TU - Franska storlekar som standard
Antal per produkt 1