Bil spel Siku Control New Holland T7.315

Bil spel Siku Control New Holland T7.315
1 738,47 kr
Upplev körglädjen med bilspelet Siku Control New Holland T7.315, ett måste från Siku Control i kategorin spel och leksaker!
Lägg till i önskelista

Tillgängliga - Levereras i 6 eller 8 dagar

Beskrivning

Bil spel Siku Control New Holland T7.315

Upptäck körglädjen med bilspelet Siku Control New Holland T7.315! Denna produkt från Siku Control är ett måste för alla fans av spel och leksaker. Detta bilspel är inspirerat av riktiga New Holland-fordon och erbjuder en ultra-realistisk körupplevelse.

Tack vare den intuitiva fjärrkontrollen kan du styra alla rörelser i denna fantastiska bil. Du kan flytta den framåt, bakåt, svänga vänster eller höger och till och med använda strålkastarna för att leva dig in i spelet. Med en räckvidd på 10 meter kan du ha kul inomhus eller utomhus, i full frihet.

Utformningen av detta bilspel är trogen detaljerna i den verkliga modellen, med oklanderlig finish och ljusa färger. Samlare kommer att bli glada över att lägga till detta fordon i sin samling, och barn kommer att älska att leka med sin egen New Holland-bil. Dessutom garanterar kvaliteten på de material som används stor styrka och hållbarhet.

Med Siku Control New Holland T7.315 bilset är lekmöjligheterna oändliga. Organisera tävlingar med dina vänner, skapa din egen bana eller använd den för att lekaautres fantasifulla lekar. Detta bilspel är den perfekta presenten till barn som älskar bilspel, men också till vuxna som vill ha roligt och koppla av.

Missa inte chansen att uppleva spännande ögonblick och utveckla din körskicklighet med bilspelet Siku Control New Holland T7.315. Vi är säkra på att du kommer att älska denna högkvalitativa produkt, som kombinerar spel och realism. Så tveka inte, unna dig själv eller dina nära och kära detta exceptionella bilspel nu!

Mer information

Varumärke Siku
Tillverkarens SKU 067381
Färg blå/svart
Färg Blå
Storlek TU - Franska storlekar som standard
Antal per produkt 1