Bilspel - traktor med ljudratt + släpvagn Rolly Toys John Deere

Bilspel - traktor med ljudratt + släpvagn Rolly Toys John Deere
1 205,78 kr
Upplev äventyr med Rolly Toys John Deere bilspel och dess ljudratt, perfekt för blivande små förare!
Lägg till i önskelista

Tillgängliga - Levereras i 6 eller 8 dagar

Beskrivning

Bilspel - traktor med ljudratt + släpvagn Rolly Toys John Deere

Upptäck körglädjen med bilspelet "Traktor med ljudratt + släp" Rolly Toys John Deere! Denna leksak är designad av det kända varumärket Rolly Toys och är ett måste för alla som gillar bilar och rollspel.

Traktorn har en ratt med realistiska ljud som aktiveras när barnet vrider på ratten. Detta gör körupplevelsen ännu roligare och mer realistisk för ditt barn. Traktorn kan dessutom användas både inomhus och utomhus, så ditt barn kan ha roligt var det vill.

Men det är inte allt, traktorn levereras också med en avtagbar släpvagn som enkelt kan fästas och lossas. Så att ditt barn kan ta med sig sina leksaker och skatter vart det än går. Släpvagnen har också robusta hjul för en smidig körning och stor stabilitet.

Bilsetet "Traktor med ljudratt + släp" Rolly Toys John Deere har utformats med högkvalitativa material för att garantera maximal hållbarhet och säkerhet. Ditt barn kommer att kunna njuta av denna leksak i timmar utan att riskera att skada den.

Denna leksak är också ett utmärkt sätt för ditt barn att utveckla finmotorik och koordination samtidigt som det har roligt. De kan också stimulera sin fantasi genom att skapa berättelser och äventyr med sin traktor och släpvagn.

Som förälder kommer du också att uppskatta den realistiska designen på denna leksak, som är inspirerad av det kända varumärket John Deere. Ditt barn kommer att känna sig som en riktig traktorförare och ha roligt när det imiterar vuxna.

Ge ditt barn bilspelet "Traktor med ljudratt + släp" Rolly Toys John Deere för timmar av skoj och äventyr. Denna leksak kommer att vara ett utmärkt tillskott till hans samling av spel och leksaker och kommer att ge honom oförglömliga stunder. Missa inte detta tillfälle att glädja ditt barn med denna leksak av högsta kvalitet!

Mer information

Varumärke Rolly Toys
Tillverkarens SKU 052769
Färg grön/gul
Färg Grön
Storlek TU - Franska storlekar som standard
Antal per produkt 1