Bilspel - vario Bruder Fendt 1050

Bilspel - vario Bruder Fendt 1050
772,71 kr
Kör mot äventyret med bilspelen - Vario Bruder Fendt 1050 från Bruder. Ett måste för alla som gillar spel och leksaker!
Lägg till i önskelista

Tillgängliga - Levereras i 5 eller 7 dagar

Beskrivning

Bilspel - vario Bruder Fendt 1050

Upptäck körglädjen med Bilspel - Vario Bruder Fendt 1050! Denna leksak tillverkas av det kända varumärket Bruder och är ett måste för alla som gillar bilspel. Denna miniatyrmodell av Fendt 1050 är utformad med särskild uppmärksamhet på detaljer och kommer att ge dig en realistisk och uppslukande spelupplevelse.

Oavsett om du gillar racing eller byggspel kommer Car Games - Vario Bruder Fendt 1050 att tillfredsställa alla dina önskningar. Med sina mått perfekt återgivna i skala 1:16 är denna leksak idealisk för inomhus- eller utomhuslek. Barn kommer att älska att hantera den och skapa sina egna lekscenarier, medan samlare kommer att förundras över dess kvalitet och äkthet.

Fendt 1050 är utrustad med en mängd funktioner som gör den ännu mer realistisk. De mjuka gummidäcken ger perfekt grepp i alla terränger, medan den funktionella ratten och de öppningsbara dörrarna ger en extra touch av realism. Tack vare sin robusthet och soliditet kommer denna leksak dessutom att klara timmar av lek utan att skadas.

Bilspel - Vario Bruder Fendt 1050 är tillverkad av högkvalitativa material och är en hållbar produkt som garanterar oändliga timmar av lek. Lägg till den i din samling av spel och leksaker eller ge den till en vän eller släkting, du kommer inte att bli besviken! Så vänta inte längre, unna dig nöjet att köra bil med bilspelen - Vario Bruder Fendt 1050.

Mer information

Varumärke Bruder
Tillverkarens SKU 040406
Färg grön/svart/röd
Färg Grön
Storlek TU - Franska storlekar som standard
Antal per produkt 1