Bilspel - tgs snöplog med blad Bruder

Bilspel - tgs snöplog med blad Bruder
985,42 kr
Upptäck körglädjen med bilspelet Bruder TGS snowplough! Perfekt för fans av spel och leksaker.
Lägg till i önskelista

Tillgängliga - Levereras i 7 eller 9 dagar

Beskrivning

Bilspel - tgs snöplog med blad Bruder

Bilspel är ett måste för alla racing- och äventyrsfantaster. Och med TGS snöplog med blad Bruder är du garanterat nöjd! Denna produkt från Bruder är speciellt utformad för barn som älskar spel och leksaker, och erbjuder dem en unik och spännande lekupplevelse.

TGS snöplog bilset med blad Bruder är utformad med stor precision och känsla för detaljer. Varje element, från snöplogbladet till gummidäcken, är troget återgivna för att ge en realistisk lekupplevelse. Barnen kommer att kunna föreställa sig att de är riktiga snöplogförare när de färdas på de snöiga vägarna i sin fantasi.

Detta bilspel är också utrustat med realistiska funktioner, som en funktionell lyftarm och ett justerbart snöplogsblad. Så barnen kan roa sig med att röja snö och ta sig an de utmaningar som kommer i deras väg. Dessutom är TGS bilset med snöplog och blad Bruder tillverkat av högkvalitativa material för att garantera hållbarhet och robusthet.

Billekar är inte bara roliga, de kan också hjälpa till att utveckla barnens koordination och finmotorik. Med TGS snöplog med blad Bruder kan barn ha roligt samtidigt som de utvecklar sina färdigheter och sin kreativitet.

Ge ditt barn det bästa inom bilspel med TGS snöplog med blad Bruder. Beställ nu och låt ditt barn upptäcka det roliga med att köra bil och röja snö med detta högkvalitativa spel. Det är den perfekta presenten till alla spel- och leksaksentusiaster och till alla som älskar spännande utmaningar. Missa inte detta tillfälle att glädja ditt barn med TGS snöplog med blad Bruder från Bruder.

Mer information

Varumärke Bruder
Tillverkarens SKU 037857
Färg orange/blå
Färg Orange
Storlek TU - Franska storlekar som standard
Antal per produkt 1