Bilspel - tgs lastbilskran Bruder

Bilspel - tgs lastbilskran Bruder
1 064,99 kr
Upptäck körglädjen med kranbilen TGS från det kända märket Bruder. Perfekt för lek- och leksaksentusiaster.
Lägg till i önskelista

Tillgängliga - Levereras i 6 eller 8 dagar

Beskrivning

Bilspel - tgs lastbilskran Bruder

Upptäck hur kul det är att leka med TGS kranbil från Bruder! Detta bilspel är ett måste för unga och gamla fans av lastbilar och kranar. Med sina realistiska detaljer och autentiska design erbjuder denna kranbil en uppslukande och spännande spelupplevelse.

Denna kranbil från TGS tillverkas av det kända varumärket Bruder, som har varit specialister på kvalitetsleksaker i årtionden, och är byggd för att hålla länge. Materialen som används är robusta och slitstarka, vilket garanterar oändliga timmar av lek. Dessutom har denna leksak utformats med stor uppmärksamhet på detaljer, vilket ger en realistisk lekupplevelse.

Oavsett om du gillar bilspel eller är en lastbils- och kranentusiast är denna TGS lastbilskran Bruder det perfekta valet. Lägg till den i din leksakssamling och låt fantasin flöda när du skapar bygg- och transportscenarier. Ditt barn kommer också att kunna utveckla sin koordination och fingerfärdighet genom att manipulera kranbilens olika funktioner.

Men det är inte allt! Denna leksak kan också vara ett utmärkt pedagogiskt verktyg för att lära barn om de olika komponenterna i en lastbil och kran. När de leker kommer de att kunna förstå hur ett byggfordon fungerar och utveckla sina kunskaper om mekanik.

Ge ditt barn eller älskling en unik lekupplevelse med TGS lastbilskran från Bruder. Denna roliga, pedagogiska leksak tilltalar alla åldrar och är en perfekt present för alla tillfällen. Lägg nu till den i din samling av spel och leksaker och gör dig redo för timmar av skoj!

Mer information

Varumärke Bruder
Tillverkarens SKU 037710
Färg blå/svart/röd
Färg Blå
Storlek TU - Franska storlekar som standard
Antal per produkt 1