Bilspel - tgs med avfallscontainer + schäffer Bruder

Bilspel - tgs med avfallscontainer + schäffer Bruder
942,56 kr
Upptäck nöjet att leka med Schäffer Car Sets Bruder, tillsammans med en TGS Roll-Off-container. Perfekt för fans av sportleksaker!
Lägg till i önskelista

Tillgängliga - Levereras i 6 eller 8 dagar

Beskrivning

Bilspel - tgs med avfallscontainer + schäffer Bruder

TGS bilspel med Roll-Off container och Schäffer Bruder är ett måste för alla fans av spel och leksaker. Spelet har designats av det välkända varumärket Bruder och erbjuder en realistisk och spännande spelupplevelse.

Roll-Off-containern är en viktig del av spelet och gör det enkelt för barnen att transportera och lasta av sina varor. De kan föreställa sig att de är riktiga lastbilschaufförer som levererar varor runt om i världen.

Förutom Roll-Off-containern innehåller spelet också Schäffer Bruder, ett litet, kompakt fordon som kan användas för att transportera lättare gods. Barnen kan ha roligt när de lastar och lossar Schäffer Bruder från containern, vilket ger leken en touch av realism.

TGS bilspel med Roll-Off-container och Schäffer Bruder är tillverkat av kvalitetsmaterial och har realistiska detaljer som garanterar hållbarhet och styrka. Det kommer också att stimulera barnens fantasi genom att låta dem skapa olika berättelser och scenarier med varje spel.

Med detta spel kan barnen utveckla sin koordination och fingerfärdighet samtidigt som de har roligt. Det är också ett utmärkt alternativ för föräldrar som vill erbjuda sina barn pedagogiska leksaker av hög kvalitet.

Oavsett om du spelar ensam eller med vänner, kommer TGS bilspel med Roll-Off container och Schäffer Bruder att vara ett perfekt tillskott till ditt barns samling av spel och leksaker. Ge ditt barn chansen att bli en riktig lastbilschaufför med detta spännande spel från Bruder.

Mer information

Varumärke Bruder
Tillverkarens SKU 037673
Färg röd/grå/vit
Färg Röd
Storlek TU - Franska storlekar som standard
Antal per produkt 1