Bilspel - acros skog lastbil Bruder MB Arocs

Bilspel - acros skog lastbil Bruder MB Arocs
997,66 kr
Upptäck det roliga med bilspel med skogsbilen Bruder MB Arocs! Kvalitet och skoj väntar på dig.
Lägg till i önskelista

Tillgängliga - Levereras i 7 eller 9 dagar

Beskrivning

Bilspel - acros skog lastbil Bruder MB Arocs

Upptäck det roliga med terrängkörning med Acros bilset med skogsbil Bruder MB Arocs. Detta leksaksspel tillverkas av det kända varumärket Bruder och är utformat för spirande äventyrare som älskar action och spänning.

Spelet är inspirerat av den berömda Mercedes-Benz Arocs skogsbil och låter dig uppleva otroliga äventyr i en mängd olika miljöer. Oavsett om du ska ta dig fram på gropiga skogsvägar eller övervinna hinder i ojämn terräng är den här skogsbilen redo att ta sig an alla utmaningar.

Med sina terränghjul och realistiska fjädring erbjuder Bruder MB Arocs skogsbil en uppslukande och autentisk spelupplevelse. De noggranna detaljerna och den högkvalitativa finishen gör detta till en exceptionell leksak som kommer att tilltala både unga och gamla.

Detta bilspel är också utrustat med en funktionell kran som kan användas för att lyfta och flytta föremål. Barnen kommer att kunna utveckla sin fantasi och fingerfärdighet samtidigt som de har roligt.

Denna skogsbil är tillverkad av högkvalitativ plast och är robust och slitstark, perfekt för de mest spännande äventyren. Dessutom är den lätt att rengöra, vilket gör den perfekt för barn som gillar att leka utomhus.

Acros bilset med skogsbil Bruder MB Arocs är ett perfekt val som gåva eller för att lägga till i din samling av spel och leksaker. Så gör dig redo för spännande äventyr och utforska nya horisonter med denna högkvalitativa leksak.

Mer information

Varumärke Bruder
Tillverkarens SKU 036690
Färg röd/svart/brun
Färg Röd
Storlek TU - Franska storlekar som standard
Antal per produkt 1