Bilspel - scania super 560r brandbil Bruder

Bilspel - scania super 560r brandbil Bruder
1 432,40 kr
Sätt fart på ditt barns fantasi med Bruder Scania Super 560R brandbil - ett måste för bilspel!
Lägg till i önskelista

Tillgängliga - Levereras i 6 eller 8 dagar

Beskrivning

Bilspel - scania super 560r brandbil Bruder

Upptäck det helt nya bilsetet från Bruder: Scania Super 560R brandbil! Detta leksaksset är perfekt för små fans av bilar och brandmän. Med sina realistiska detaljer och imponerande funktioner kommer denna brandbil Bruder säkert att bli en favorit i ditt barns samling.

Scania Super 560R är utrustad med en svängbar och utdragbar stege som kan nå en imponerande höjd. Ditt barn kan ha roligt när det räddar liv genom att använda stegen för att nå de högsta platserna. Brandbilen Bruder är dessutom utrustad med en funktionell vattenpump som kan spruta vatten för att simulera en verklig insats.

Detta bilset är tillverkat av högkvalitativa material och är inte bara roligt, utan också hållbart. Ditt barn kommer att kunna njuta av många timmars lek utan att behöva oroa sig för slitage. De realistiska detaljerna på Scania Super 560R, t.ex. lampor och sirener, gör leken mer verklighetstrogen och stimulerar ditt barns fantasi.

Förutom att vara en utmärkt leksak kan denna brandbil Bruder också användas för att lära ditt barn värderingar som mod och räddning. Med det här bilspelet kan ditt barn föreställa sig att vara en hjälte och rädda liv i nödsituationer.

Ge ditt barn en kvalitetsleksak som kommer att ge timmar av skoj och fantasi. Scania Super 560R brandbil Bruder är den perfekta presenten till alla barn med passion för bilar och räddning. Lägg den i korgen nu och låt ditt barn uppleva spännande äventyr med denna biluppsättning Bruder.

Mer information

Varumärke Bruder
Tillverkarens SKU 035914
Färg röd
Färg Röd
Storlek TU - Franska storlekar som standard
Antal per produkt 1