Bilspel - scania super 560r ups med gaffeltruck Bruder

Bilspel - scania super 560r ups med gaffeltruck Bruder
1 175,18 kr
Sätt fart på fantasin med Scania Super 560R UPS-bil och gaffeltruck set Bruder. Perfekt för spel- och leksaksentusiaster.
Lägg till i önskelista

Tillgängliga - Levereras i 7 eller 9 dagar

Beskrivning

Bilspel - scania super 560r ups med gaffeltruck Bruder

Upptäck hur kul det är att köra med Scania Super 560R UPS-bil och gaffeltruck Bruder! Detta spännande spel är utformat för både bilälskare och leksaksentusiaster. Scania Super 560R UPS är en realistisk, detaljerad kopia av detta berömda leveransfordon. Med sina klara färger och autentiska detaljer är den perfekt för både unga och gamla.

Gaffeltrucken Bruder är också en trogen, realistisk kopia av denna viktiga hanteringsutrustning. Med sina justerbara gafflar och funktionella lyftarm kan ditt barn ha roligt med att lasta och lossa varor som ett riktigt proffs.

Det här spelet är perfekt för att utveckla ditt barns fantasi och finmotorik, samtidigt som det introducerar dem till logistik- och transportvärlden. Det kan också användas som ett pedagogiskt verktyg för att lära ut de grundläggande begreppen inom godshantering.

Bil- och gaffeltrucksetet tillverkas av det kända varumärket Bruder och är tillverkat av högkvalitativa material för att garantera hållbarhet och robusthet. De realistiska detaljerna och den noggranna finishen gör detta till en produkt av högsta kvalitet som säkert kommer att glädja både barn och samlare.

Ge ditt barn timmar av spännande lek med Scania Super 560R UPS bil- och gaffeltruckset Bruder. Det är den perfekta presenten till barn som älskar bilar och leksaker, och ett värdefullt tillskott till alla miniatyrfordonssamlingar. Missa inte chansen att få detta unika och roliga set till ditt hem!

Mer information

Varumärke Bruder
Tillverkarens SKU 035822
Färg mångfärgad
Färg Flerfärgad
Storlek TU - Franska storlekar som standard
Antal per produkt 1