Bilspel - scania super 560r med roadster Bruder

Bilspel - scania super 560r med roadster Bruder
1 309,97 kr
Upptäck vår otroliga Scania Super 560R med Roadster Bruder! Ett måste för alla bilspels- och leksaksentusiaster!" Scania Bruder Bilspel
Lägg till i önskelista

Tillgängliga - Levereras i 6 eller 8 dagar

Beskrivning

Bilspel - scania super 560r med roadster Bruder

Fans av bilspel kommer att bli glada över att upptäcka Scania Super 560R med Roadster Bruder. Denna produkt från Bruder är ett måste för motorsportfans. Med sin realistiska design och omsorgsfulla detaljrikedom erbjuder detta bilspel en fängslande och uppslukande spelupplevelse.

Scania Super 560R är utrustad med gummihjul och funktionell fjädring, vilket gör den ännu mer realistisk. Dörrarna och motorhuven kan öppnas för att avslöja den detaljerade motorn inuti. Roadstern Bruder kan enkelt fästas baktill på lastbilen, vilket ger ett transportalternativ för spännande tävlingar.

Detta bilspel är också ett utmärkt sätt att uppmuntra fantasi och kreativitet hos barn. De kan hitta på historier och äventyr med denna Scania Super 560R och dess roadster, samtidigt som de utvecklar sin koordinations- och körförmåga.

Bilsetet är tillverkat av högkvalitativa material och är robust och hållbart, vilket garanterar oändliga timmar av lek. Scania Super 560R med roadster Bruder är perfekt för barn i alla åldrar och är ett perfekt tillskott till alla leksakssamlingar.

Så vänta inte längre, lägg vantarna på Scania Super 560R med Roadster Bruder och låt dig svepas med in i den spännande världen av motorsport. Den här produkten är ett perfekt val för fans av spel och leksaker och kommer säkert att väcka entusiasm och fantasi hos alla blivande spelare. Ge ditt barn en gåva de sent kommer att glömma med Scania Super 560R med Roadster Bruder.

Mer information

Varumärke Bruder
Tillverkarens SKU 035525
Färg gul/röd
Färg Gul
Storlek TU - Franska storlekar som standard
Antal per produkt 1