Bilspel - scania super 560r anläggningslastbil med tillbehör Bruder

Bilspel - scania super 560r anläggningslastbil med tillbehör Bruder
985,42 kr
Upplev spännande byggäventyr med lastbilen Scania Super 560R från Bruder och dess byggplatstillbehör.
Lägg till i önskelista

Tillgängliga - Levereras i 6 eller 8 dagar

Beskrivning

Bilspel - scania super 560r anläggningslastbil med tillbehör Bruder

Upptäck det helt nya bilspelet från Bruder: Scania Super 560R bygglastbil med tillbehör. Denna leksak kommer att glädja alla fans av bilspel och konstruktion!

Scania Super 560R är en realistisk och detaljerad bygglastbil som är en trogen kopia av originalmodellen. Med de många tillbehören kommer ditt barn att kunna fantisera ihop massor av äventyr. Lekmöjligheterna är oändliga, oavsett om det handlar om att transportera material, bygga byggnader eller utforska ny terräng.

Detta bilset är perfekt för att utveckla ditt barns fantasi och kreativitet. Genom att manipulera lastbilens olika delar kan de också arbeta med sin finmotorik och rörelsekoordination. Tack vare sin robusthet och byggkvalitet kommer denna leksak dessutom att vara med ditt barn i många år framöver.

Bruder är känt för sina högkvalitativa leksaker, och denna bygglastbil är inget undantag. Den är tillverkad av slitstarka material och är garanterat långlivad och robust nog att klara de mest intensiva lekarna. Dessutom har varumärket åtagit sig att följa de strängaste säkerhetsstandarderna för att garantera dina barns säkerhet.

Detta bilset är perfekt för barn med en passion för konstruktion och fordon. Tack vare de många lekmöjligheterna stimulerar det deras fantasi och kreativitet samtidigt som de utvecklar sina motoriska färdigheter. Ge ditt barn timmar av spännande lek med Scania Super 560R bygglastbil från Bruder.

Mer information

Varumärke Bruder
Tillverkarens SKU 035518
Färg gul/röd
Färg Gul
Storlek TU - Franska storlekar som standard
Antal per produkt 1