Bilspel - scania super 560r boskapstransport Bruder

Bilspel - scania super 560r boskapstransport Bruder
1 089,48 kr
Upptäck Scania Super 560R från Bruder, den perfekta följeslagaren för att transportera dina husdjur i din bilspel och leksaker.
Lägg till i önskelista

Tillgängliga - Levereras i 7 eller 9 dagar

Beskrivning

Bilspel - scania super 560r boskapstransport Bruder

Upptäck det ultimata bilspelet för racingfans och fans av Bruder - boskapstransporten Scania Super 560R! Denna spännande leksak erbjuder en realistisk och underhållande lekupplevelse.

Denna Scania Super 560R lastbil tillverkas av det berömda varumärket Bruder, känt för sina kvalitetsleksaker, och är speciellt utformad för att transportera boskap. Med sin autentiska design och realistiska detaljer kommer den att vara den perfekta följeslagaren för alla dina lekäventyr.

Denna leksak är utformad för barn från 4 år och erbjuder massor av lekmöjligheter. Lastbilsdörrarna öppnas för att lasta och lossa boskap, medan det avtagbara taket ger enkel åtkomst till lastbilens insida. Barn kan också använda den bakre rampen för att få sina djur på och av släpet.

Denna biluppsättning Bruder är också utrustad med gummidäck för bättre grepp och en smidig körning på alla underlag. Små förare kan roa sig med att köra lastbilen runt i sovrummet, trädgården eller vart fantasin nu tar dem.

Förutom att vara rolig uppmuntrar denna leksak barn att utveckla sin fantasi och fingerfärdighet. De kan skapa sina egna berättelser och hitta på nya sätt att leka med den här djurlastbilen.

Ge ditt barn det här bilspelet Bruder Scania Super 560R boskapstransport. Ditt barn kommer garanterat att njuta av timmar av rolig och stimulerande lek med denna kvalitetsleksak. Vänta inte längre och lägg till den i din samling av spel och leksaker på Bruder!

Mer information

Varumärke Bruder
Tillverkarens SKU 035488
Färg grön
Färg Grön
Storlek TU - Franska storlekar som standard
Antal per produkt 1