Biluppsättningar med frontlastare, baltransportvagn Bruder IH Optum 300 CVX

Biluppsättningar med frontlastare, baltransportvagn Bruder IH Optum 300 CVX
991,54 kr
Upptäck körglädjen med bilsetet Bruder, utrustat med en frontlastare och en släpvagn för transport av bollar! Perfekt för leksaks- och sportfans!
Lägg till i önskelista

Tillgängliga - Levereras i 7 eller 9 dagar

Beskrivning

Biluppsättningar med frontlastare, baltransportvagn Bruder IH Optum 300 CVX

Upptäck hur kul det är att leka med Bilspel med frontlastare, kultransportvagn Bruder IH Optum 300 CVX! Denna produkt från det kända märket Bruder är perfekt för barn som älskar bilspel och leksaker. De kommer att kunna ha timmar av skoj med denna set komplett med bil med frontlastare och kultransportvagn.

Leksaken är tillverkad av högkvalitativa material och är både robust och realistisk. Barnen kommer att kunna föreställa sig massor av äventyr och utveckla sin kreativitet samtidigt som de har roligt. Bilen är dessutom utrustad med en frontlastare som gör det enkelt att lyfta och flytta bollarna, vilket gör leken ännu mer realistisk.

Med sina 300 CVX är Bruder IH Optum-bilen kraftfull och redo att ta sig fram i alla terränger. Barnen kommer att kunna hitta på alla möjliga leksituationer, oavsett om det är på lekplatsen eller i trädgården. Och tack vare kulvagnen kan de enkelt transportera sina varor från en point till en annan.

Denna leksak är också ett utmärkt sätt att introducera barn till världen av jordbruk och jordbruksmaskiner. Förutom att ha roligt kan de också lära sig medan de leker. Tack vare den höga kvaliteten och hållbarheten kommer detta bilset med frontlastare och balvagn Bruder IH Optum 300 CVX att vara en perfekt lekkamrat för barn under många år framöver.

Ge ditt barn en leksak som kommer att ge timmar av lek och skoj med Bilspel med frontlastare, baltransportvagn Bruder IH Optum 300 CVX. Med sitt välkända varumärke och oöverträffade kvalitet kommer denna produkt säkert att bli en hit hos både unga och gamla. Så vänta inte längre och lägg vantarna på denna måste-ha-leksak för alla spel- och leksaksfans!

Mer information

Varumärke Bruder
Tillverkarens SKU 031985
Färg röd/svart/gul
Färg Röd
Storlek TU - Franska storlekar som standard
Antal per produkt 1