Bilspel - steyr 6300 terrus med släpvagn Bruder

Bilspel - steyr 6300 terrus med släpvagn Bruder
709,96 kr
Fördjupa dig i handlingen med bilsetet Bruder - Steyr 6300 Terrus och dess släpvagn! En realistisk leksak för spel- och leksaksentusiaster.
Lägg till i önskelista

Tillgängliga - Levereras i 6 eller 8 dagar

Beskrivning

Bilspel - steyr 6300 terrus med släpvagn Bruder

Upptäck det helt nya bilspelet - Steyr 6300 Terrus med släp från det berömda märket Bruder! Denna leksak kombinerar perfekt realism och skoj för att erbjuda en unik lekupplevelse. Steyr 6300 Terrus är inspirerad av en riktig traktormodell och har imponerande detaljer som gummidäck, en funktionell ratt och en avtagbar släpvagn. Så ditt barn kan ha kul med att transportera varor och utforska nya lekplatser.

Denna leksak är tillverkad av högkvalitativa material och är både robust och hållbar, vilket garanterar oändliga timmar av lek. Steyr 6300 Terrus har också en exakt styrmekanism för enkel, realistisk hantering. Och med släpet Bruder som ingår kan ditt barn transportera ännu mer gods och njuta av spännande äventyr!

Denna leksak är perfekt för fans av bilspel och är idealisk för att stimulera ditt barns fantasi och kreativitet. Den kan användas både inomhus och utomhus och är lämplig för barn från 3 år och uppåt. Ge ditt barn ett kvalitetsspel som kommer att ge timmar av roligt och lärande. Missa inte chansen att ge ditt barn Bilspel - Steyr 6300 Terrus med släp Bruder redan idag!

Mer information

Varumärke Bruder
Tillverkarens SKU 031817
Färg svart/röd
Färg Svart
Storlek TU - Franska storlekar som standard
Antal per produkt 1