Bil spel Bruder New Holland

Bil spel Bruder New Holland
716,07 kr
Ge dina barn nöjet att leka med bilspelen Bruder New Holland! Ett måste från Bruder för alla som älskar spel och bilar.
Lägg till i önskelista

Tillgängliga - Levereras i 7 eller 9 dagar

Beskrivning

Bil spel Bruder New Holland

Små fans av bilar och spel kommer att bli glada över att upptäcka de nya bilspelen Bruder New Holland! Denna leksak har designats av det kända varumärket Bruder och utlovar timmar av skoj och underhållning.

Ge dig ut på äventyr med detta realistiska bilspel, inspirerat av New Holland fordon. Tack vare de noggranna detaljerna och kvalitetsfinishen kommer ditt barn att kunna njuta av ultra-realistiska lekupplevelser.

Barn kommer att kunna föreställa sig alla möjliga berättelser och scenarier med hjälp av detta bilset. Oavsett om de transporterar utrustning, utforskar nya territorier eller kör i högsta hastighet är möjligheterna oändliga!

Detta bilset från Bruder New Holland är tillverkat av slitstarka och tåliga material och är utformat för att klara dina barns vildaste äventyr. Dessutom är det lätt att hantera tack vare sin storlek, som passar små händer.

Ta med ditt barn på en resa in i leksakernas och spelens värld med denna biluppsättning Bruder New Holland. Det blir den perfekta lekkamraten för att utveckla ditt barns fantasi och kreativitet, samtidigt som du har roligt!

Vänta inte längre med att lägga till detta bilspel i ditt barns samling och ge dem oförglömliga stunder av lek och upptäckande. Köp bilspelet nu Bruder New Holland och låt ditt barn uppleva nya och spännande äventyr!

Mer information

Varumärke Bruder
Tillverkarens SKU 031213
Färg blå/svart
Färg Blå
Storlek TU - Franska storlekar som standard
Antal per produkt 1