Bilsatser - vario med frontlastare Bruder Fendt 936

Bilsatser - vario med frontlastare Bruder Fendt 936
636,50 kr
Upptäck Vario bilspel Bruder Fendt 936 med frontlastare för timmar av skoj och fantasi! BruderToys Bilspel
Lägg till i önskelista

Tillgängliga - Levereras i 7 eller 9 dagar

Beskrivning

Bilsatser - vario med frontlastare Bruder Fendt 936

Vill du ge ditt barn ett unikt och spännande bilspel? Då behöver du inte leta längre, för Vario bilspel med frontlastare Bruder Fendt 936 är precis vad du behöver! Som mondial ledare inom spel och leksaker erbjuder varumärket Bruder dig en produkt av högsta kvalitet för timmar av rolig och kreativ lek.

Detta bilspel är speciellt utformat för unga fans av fordon och maskiner. Med frontlastaren Bruder Fendt 936 kan ditt barn ha roligt när det lastar och lossar olika material samtidigt som det kör traktorn. Den här leksaken är otroligt realistisk med sina noggranna detaljer och realistiska funktioner som rörliga hjul och justerbar lastarm.

Denna billeksak är tillverkad av robusta, hållbara material och är utformad för att tåla intensiv användning. Ditt barn kommer att kunna njuta av denna leksak i många år framöver utan att behöva oroa sig för att den ska gå sönder. Dessutom stimulerar den ditt barns fantasi och kreativitet genom att de kan skapa sina egna scenarier och berättelser med traktorn och lastaren.

Detta bilset är också perfekt för barn som gillar att leka utomhus. Det är inte bara roligt, utan uppmuntrar också ditt barn att vara aktivt och utforska sin omgivning. Den kan användas i sand, smuts eller till och med vatten, vilket ger ännu fler lekmöjligheter.

Kort sagt, Vario bilset med frontlastare Bruder Fendt 936 är ett perfekt val för barn som älskar fordons- och maskinlekar. Med sin enastående kvalitet och realistiska funktioner garanterar det timmar av kul och underhållning för ditt barn. Så varsågod och unna ditt barn detta spännande spel redan idag!

Mer information

Varumärke Bruder
Tillverkarens SKU 030414
Färg grön/svart/röd
Färg Grön
Storlek TU - Franska storlekar som standard
Antal per produkt 1