Bilspel - mack granit dumper Bruder

Bilspel - mack granit dumper Bruder
850,75 kr
Ge ditt barn timmar av skoj med Mack Granite tippbil från Bruder, en realistisk ultra billeksak.
Lägg till i önskelista

Tillgängliga - Levereras i 6 eller 8 dagar

Beskrivning

Bilspel - mack granit dumper Bruder

Upptäck den ultimata billekupplevelsen med Mack Granite dumper från det kända varumärket Bruder! Denna otroligt detaljerade leksak är utformad för att ge timmar av underhållning för barn med en passion för fordon. Den är baserad på den verkliga Mack Granite-tippbilsmodellen och är troget återgiven i varje detalj, vilket ger en total inlevelse i körningens värld.

Tippbilen Bruder är utrustad med realistiska funktioner som gör det ännu roligare att leka. Tippflaket kan höjas och sänkas manuellt, så att barnen kan lasta och lossa sin last. Dessutom kan bakdörren öppnas för ännu mer realistisk lossning. De mjuka gummihjulen har perfekt grepp på alla underlag och ger en smidig och realistisk körupplevelse.

Denna leksak är tillverkad av högkvalitativa material och är utformad för att tåla de mest intensiva lekar. De omsorgsfulla detaljerna och finishen gör den till ett riktigt samlarobjekt för fordonsentusiaster. Barn kommer också att kunna utveckla sin fantasi och kreativitet genom att hitta på lekscenarier med sin tipptruck Bruder.

Denna leksak är perfekt för små fans av spel och leksaker, men också för samlare i alla åldrar. Den är också ett utmärkt tillskott till alla fordonssamlingar Bruder. Ge dina barn nöjet att leka med Mack Granite tippbil Bruder och låt dem upptäcka den spännande världen av entreprenadfordon. Beställ nu och ge dem timmar av skoj och äventyr!

Mer information

Varumärke Bruder
Tillverkarens SKU 028152
Färg blå/gul
Färg Blå
Storlek TU - Franska storlekar som standard
Antal per produkt 1