Bilspel - brandbil med stege och brandslang Bruder

Bilspel - brandbil med stege och brandslang Bruder
807,90 kr
Fördjupa dig i brandmännens värld med brandbilen Bruder! Garanterad kvalitet och realism för timmar av spännande spelande.
Lägg till i önskelista

Tillgängliga - Levereras i 6 eller 8 dagar

Beskrivning

Bilspel - brandbil med stege och brandslang Bruder

Upptäck brandbekämpningens spännande värld med brandbilen med stege och slang Bruder! Denna miniatyrbrandbil har designats av Bruder, specialister på kvalitetsleksaker och spel, och erbjuder en realistisk och underhållande lekupplevelse för både stora och små.

Med sin detaljerade design och många funktioner är denna brandbil perfekt för barn som älskar utryckningsfordon. Den stora stegen kan användas för att nå de högsta våningarna och hjälpa till att släcka bränder. Och tack vare den funktionella brandslangen kan barnen föreställa sig att de räddar liv genom att släcka lågorna!

Brandbilen är tillverkad av kvalitetsmaterial och är robust och tålig nog att klara de mest hektiska äventyr. Realistiska detaljer som öppningsbara dörrar, lampor och ljud ger spelet en touch av realism och stimulerar barnens fantasi.

Oavsett om du leker ensam eller med vänner är denna brandbil Bruder ett utmärkt val för att ha roligt och lära sig samtidigt. Den stimulerar hand-öga-koordinationen och kreativiteten samtidigt som den lär barnen viktiga värden som lagarbete och brandsäkerhet.

Ge ditt barn timmar av skoj med brandbilen med stege och slang Bruder. Det är den perfekta presenten till små fans av brandmän och utryckningsfordon. Beställ den nu och låt ditt barn utforska brandmännens spännande värld!

Mer information

Varumärke Bruder
Tillverkarens SKU 027711
Färg röd/grå
Färg Röd
Storlek TU - Franska storlekar som standard
Antal per produkt 1