Bilspel - tga bygg lastbil och grävmaskin liebherr Bruder

Bilspel - tga bygg lastbil och grävmaskin liebherr Bruder
765,04 kr
Utforska byggande och äventyr med bilspelet TGA bygglastbil och grävmaskin Liebherr Bruder. Perfekt för alla som älskar spel och leksaker.
Lägg till i önskelista

Tillgängliga - Levereras i 7 eller 9 dagar

Beskrivning

Bilspel - tga bygg lastbil och grävmaskin liebherr Bruder

Upptäck hur kul det är med byggande och äventyr med bilspelet TGA bygglastbil och grävmaskin Liebherr Bruder! Denna leksak har designats av det kända varumärket Bruder och lovar timmar av spännande lek för unga och gamla fans av byggfordon.

Bruder, som är ledande inom leksaker och spel, har skapat denna bygglastbil och grävmaskin med enastående känsla för detaljer. Barnen kommer att förundras över de många realistiska egenskaperna hos dessa fordon, som tippskopan och den rörliga grävarmen. Detta kommer att stimulera deras fantasi och uppmuntra dem att hitta på massor av historier och bygguppdrag.

Dessa leksaker är tillverkade av högkvalitativa material och är robusta och hållbara, vilket garanterar en lång livslängd för kommande äventyr. Dessutom är de lätta att hantera för små händer och säkra att använda.

Dessa leksaker är inte bara roliga och underhållande, de är också pedagogiska. Barnen kommer att lära sig mer om de olika byggfordonen och utveckla sin koordination och finmotorik när de leker.

Detta bilset TGA bygglastbil och grävmaskin Liebherr Bruder är ett utmärkt tillskott till alla leksakssamlingar och en perfekt present till barn med en passion för byggnation. Så vänta inte längre, ge dina barn möjlighet att uppleva spännande äventyr med Bruder!

Mer information

Varumärke Bruder
Tillverkarens SKU 027513
Färg gul/röd
Färg Gul
Storlek TU - Franska storlekar som standard
Antal per produkt 1