Bilspel - tga betongbil Bruder

Bilspel - tga betongbil Bruder
648,74 kr
Erbjud timmar av spännande spelande med den robusta betongbilen Bruder - ett måste för alla som gillar bilspel!
Lägg till i önskelista

Tillgängliga - Levereras i 6 eller 8 dagar

Beskrivning

Bilspel - tga betongbil Bruder

Barn älskar att ha kul med bilspel, och vår betongbil TGA Bruder är det perfekta valet för små fordonsentusiaster. Denna leksak är perfekt för att utveckla deras kreativitet och fantasi, samtidigt som den stimulerar deras finmotorik.

Denna betongbil tillverkas av det kända varumärket Bruder och är av exceptionell kvalitet. Varje detalj har utformats noggrant så att barn kan njuta av en realistisk och rolig lekupplevelse. Dessutom är de använda materialen hållbara och slitstarka, vilket garanterar en lång livslängd för leksaken.

Lastbilen har en mängd realistiska funktioner som gör det ännu roligare att leka. Dörrarna öppnas och stängs, betong kan lastas och lossas med tippskopan och hjulen har gummidäck för extra grepp.

Denna leksak kan användas inomhus eller utomhus, vilket ger barnen flexibilitet att leka var de vill. Oavsett om det är i trädgården, sovrummet eller lekrummet kommer denna betongbil att ge barnen timmar av skoj.

Leksaken är inte bara rolig och underhållande, den är också pedagogisk. Barnen kan lära sig hur en betongbil fungerar och utveckla sin problemlösningsförmåga medan de leker.

Som förälder kan du känna dig trygg med att den här leksaken är säker för dina barn. Den uppfyller de strängaste säkerhetsstandarderna och innehåller inget som är skadligt för barn.

Ge ditt barn den ultimata billeksaken med vår betongbil TGA Bruder . Denna stimulerande leksak av hög kvalitet är en perfekt present på födelsedagen eller semestern och kommer att glädja både stora och små. Vänta inte längre, lägg den i korgen nu!

Mer information

Varumärke Bruder
Tillverkarens SKU 027391
Färg grön/vit
Färg Grön
Storlek TU - Franska storlekar som standard
Antal per produkt 1