Bilspel - sprinter transfer med förare Bruder MB

Bilspel - sprinter transfer med förare Bruder MB
758,93 kr
Upptäck körglädjen med Sprinter Transfer Bruder MB, en perfekt leksaksbil för små sportfans.
Lägg till i önskelista

Tillgängliga - Levereras i 6 eller 8 dagar

Beskrivning

Bilspel - sprinter transfer med förare Bruder MB

Upptäck fartglädjen med bil- och förarspelet Sprinter Transfer Bruder MB! Bruder är ett välkänt varumärke inom spel- och leksaksvärlden och erbjuder dig en unik och realistisk spelupplevelse.

Detta bilspel är perfekt för barn som älskar bilar och racing. Med sin eleganta design och omsorgsfulla detaljer kommer det att tilltala både unga och gamla. Sprinter Transfer är utrustad med en förare Bruder MB, redo att ta sig an alla utmaningar på banan.

Tack vare skalan 1:16 är spelet mycket exakt och lätt att hantera för barn. Gummihjulen ger bra grepp på alla underlag, för vilda race. Dessutom har Sprinter Transfer funktionella dörrar och bakluckor, för total inlevelse i motorsportens värld.

Barn kan också ha roligt när de lastar och lossar varor tack vare den bakre påfartsrampen. Föraren Bruder MB är redo att transportera alla typer av gods med sin pålitliga och robusta lastbil.

Detta Sprinter Transfer bil- och förarset Bruder MB är den perfekta presenten till blivande förare. De kommer att kunna utveckla sin fantasi och fingerfärdighet samtidigt som de har roligt. Dessutom är det compatible medautres tillbehör från Bruder för ännu fler lekmöjligheter.

Ge ditt barn timmar av skoj med Sprinter Transfer bil- och förarspel Bruder MB. En kvalitetsprodukt, utformad för att hålla länge och garantera oförglömlig lek. Vänta inte längre, gör ditt köp nu och ge ditt barn det bästa från bilvärlden.

Mer information

Varumärke Bruder
Tillverkarens SKU 026813
Färg blå/svart
Färg Blå
Storlek TU - Franska storlekar som standard
Antal per produkt 1