Bilspel - brandbil sprinter Bruder MB

Bilspel - brandbil sprinter Bruder MB
1 014,22 kr
Upptäck spänningen i att köra med vår brandbil Bruder MB Sprinter, den perfekta leksaken för alla som älskar bilspel!
Lägg till i önskelista

Tillgängliga - Levereras i 5 eller 7 dagar

Beskrivning

Bilspel - brandbil sprinter Bruder MB

Barn kommer att älska detta bilspel - Sprinter brandbil Bruder MB! Med sin realistiska design och många funktioner kommer den att hålla dem underhållna i timmar. Denna brandbil har designats av det kända varumärket Bruder, som specialiserar sig på leksaker och spel, och är ett måste för alla som gillar utryckningsfordon.

Leksaken har alla funktioner som en riktig brandbil har: utdragbara stegar, dörrar som kan öppnas, en fungerande vattenpump och till och med en siren och blinkande lampor för total inlevelse i brandkårens värld. Barnen kan föreställa sig spännande räddningsscenarier och utveckla sin kreativitet och fantasi.

Brandbilen är tillverkad av högkvalitativa material och är stark och hållbar, vilket gör den till en långlivad leksak som kan gå i arv från generation till generation. Dessutom är den lätt att hantera för små händer och kräver ingen komplicerad montering.

Föräldrar kommer att bli glada över att se sina barn leka på ett pedagogiskt sätt med den här leksaken. Rollspel hjälper barnen att lära sig arbeta i team, lösa problem och fatta snabba beslut. Dessutom stimulerar brandbilen barnens koordination och finmotorik.

Ge ditt barn Car Games - Sprinter brandbil Bruder MB och låt dem uppleva spännande äventyr som stadens hjälte. Oavsett om det är som födelsedagspresent eller bara för skojs skull är denna leksak ett perfekt val för alla barn med passion för fordon och räddning. Vänta inte längre utan lägg till den i din leksakssamling redan idag!

Mer information

Varumärke Bruder
Tillverkarens SKU 026806
Färg röd/vit
Färg Röd
Storlek TU - Franska storlekar som standard
Antal per produkt 1