Bil spel Bruder MB Sprinter UPS avec chauffeur

Bil spel Bruder MB Sprinter UPS avec chauffeur
801,77 kr
Bilspelet MB Sprinter UPS avec chauffeur har designats av Bruder och är ett måste för alla som gillar spel och leksaker! Upptäck det nu!
Lägg till i önskelista

Tillgängliga - Levereras i 6 eller 8 dagar

Beskrivning

Bil spel Bruder MB Sprinter UPS avec chauffeur

Upptäck bilspelet Bruder MB Sprinter UPS avec chauffeur, ett måste för alla spel- och leksaksfantaster! Denna leksak har designats av det kända varumärket Bruder och erbjuder en realistisk och spännande spelupplevelse.

MB Sprinter är ett ikoniskt transportfordon från det kända UPS-företaget. Med det här bilspelet kan barnen leva sig in i rollen som UPS-förare och leverera paket runt om i världen. Tack vare sin storlek och sina realistiska detaljer ger denna leksak en total inlevelse i leveransvärlden.

Bilsetet Bruder MB Sprinter är tillverkat av högkvalitativa material och är starkt och slitstarkt, vilket garanterar att det kommer att hålla hela livet. Barn kommer att kunna leka i många timmar utan att bli uttråkade. Tack vare de perfekta måtten är den dessutom lätt att hantera för små händer.

Realismen i detta bilspel är imponerande. MB Sprinter har dörrar som kan öppnas, ett avtagbart tak och en funktionell baklucka, så att barnen kan lasta och lossa paket precis som en riktig UPS-förare. Dessutom är förarfiguren som ingår i spelet ledad, vilket ger stor rörelsefrihet och gör det möjligt för ännu mer spännande äventyr.

Detta bilspel är perfekt för att utveckla barns fantasi och kreativitet. De kan hitta på leveransscenarier och stimulera sin esprit logik och problemlösningsförmåga. Att leka medautres barn bidrar dessutom till att utveckla sociala färdigheter och stärka vänskapsband.

Kort sagt, bilspelet Bruder MB Sprinter UPS avec chauffeur är ett måste för alla som älskar spel och leksaker. Ge ditt barn möjlighet att bli en riktig UPS-förare och låt dem utforska en spännande värld av leveranser. Ge dem den perfekta presenten med detta bilspel Bruder MB Sprinter!

Mer information

Varumärke Bruder
Tillverkarens SKU 026783
Färg brun/röd/svart
Färg Brun
Storlek TU - Franska storlekar som standard
Antal per produkt 1