Bilspel - mb sprinter transporter med roadster Bruder

Bilspel - mb sprinter transporter med roadster Bruder
881,35 kr
Upplev spänningen på vägarna med vår MB Sprinter-transportbil och dess roadster Bruder - det ultimata bilspelet!
Lägg till i önskelista

Tillgängliga - Levereras i 6 eller 8 dagar

Beskrivning

Bilspel - mb sprinter transporter med roadster Bruder

Är du ett stort fan av bilar och letar efter ett spel som låter dig uppleva några spännande äventyr? Då behöver du inte leta längre än till "Bilspel - MB Sprinter transportbil med roadster Bruder"! Detta spel, från det berömda varumärket Bruder, utlovar timmar av fantasifull lek.

Med detta spel kan du transportera din favorit roadster vart du vill tack vare MB Sprinter-transportören. Med sin realistiska design och en mängd funktioner kommer denna transportbil garanterat att bli en höjdare. Och vad kan vara bättre än att ta din roadster med dig för ännu mer skoj?

Roadstern Bruder har en elegant design och högkvalitativ finish. Tack vare gummihjulen kan den rulla över alla ytor, vilket ger en realistisk spelupplevelse. Dessutom kan dörrarna och motorhuven öppnas, så att din fantasi kan ta över.

Detta spel är perfekt för barn som älskar bilar och rollspel. Det låter dem skapa sina egna scenarier och utveckla sin kreativitet. Dessutom är det tillverkat av hållbara material av hög kvalitet, vilket garanterar en lång livslängd för oändliga timmar av lek.

"Bilspel - MB Sprinter transportbil med roadster Bruder" är den perfekta presenten för födelsedagar, semestrar eller helt enkelt för att ge dina barn en present. Så vänta inte längre och ge dem detta spännande spel för oändliga äventyr.

Mer information

Varumärke Bruder
Tillverkarens SKU 026752
Färg gul
Färg Gul
Storlek TU - Franska storlekar som standard
Antal per produkt 1