Bilspel - sprinter med hästtransportör+häst Bruder MB

Bilspel - sprinter med hästtransportör+häst Bruder MB
728,32 kr
Upptäck bilspelet Bruder MB Sprinter med hästtransportör och häst för timmar av lek och äventyr! Perfekt för alla som gillar spel och leksaker.
Lägg till i önskelista

Tillgängliga - Levereras i 7 eller 9 dagar

Beskrivning

Bilspel - sprinter med hästtransportör+häst Bruder MB

Upptäck en spännande lekvärld med bilspelet Sprinter från Bruder. Denna set innehåller en hästtransportör och en realistisk plasthäst för en ännu mer verklighetstrogen lekupplevelse.

Denna set är utformad för barn som älskar spel och leksaker och erbjuder en mängd olika lekmöjligheter. Barnen kan bära sin favorithäst i transportvagnen och ge sig ut på en resa genom fantasilandskap. Tack vare sin realistiska design är hästtransportern lätt att manövrera och erbjuder en realistisk och rolig lekupplevelse.

Bilsetet Sprinter är tillverkat av högkvalitativa material och är hållbart och slitstarkt för lång användning. Den kompakta storleken gör den lätt att transportera och förvara, perfekt för barn som gillar att leka på resande fot.

Med set kan barnen utveckla sin fantasi och kreativitet samtidigt som de har roligt. De realistiska plasthästarna kan också användas förautres spel, vilket ger detta bilspel ett pedagogiskt mervärde.

Ge ditt barn detta Sprinter bilspel med hästtransportör och häst Bruder MB. Det är den perfekta presenten för spel- och leksaksälskare och erbjuder timmar av skoj och äventyr. Lägg till det i din spelsamling idag för en oförglömlig spelupplevelse.

Mer information

Varumärke Bruder
Tillverkarens SKU 026745
Färg blå/svart
Färg Blå
Storlek TU - Franska storlekar som standard
Antal per produkt 1