Bilspel - sprinter transfer med chaufför en passagie r Bruder MB

Bilspel - sprinter transfer med chaufför en passagie r Bruder MB
752,80 kr
Upptäck kraften i den chaufförsdrivna Sprinter Transfer bilspel Bruder MB för den ultimata spelupplevelsen. Få motorerna att vråla!
Lägg till i önskelista

Tillgängliga - Levereras i 6 eller 8 dagar

Beskrivning

Bilspel - sprinter transfer med chaufför en passagie r Bruder MB

Upptäck det ultimata bilspelet för racing- och körfans: Sprinter Transfer med passagerarförare från Bruder. Detta spel är utformat för att ge en realistisk och spännande spelupplevelse och kommer att glädja både unga och gamla.

Sprinter Transfer är utrustad med en passagerarförare Bruder MB, vilket ger hela upplevelsen en touch av realism. Tack vare de omsorgsfulla detaljerna och kvalitetsfinishen är det här bilspelet ett sant nöje att titta på och hantera.

Oavsett om du är ett fan av racingspel eller en leksakssamlare är Sprinter Transfer med passagerarförare Bruder MB ett måste i din samling. Den eleganta designen och robustheten gör den också till en utmärkt present till barn.

Förutom att vara estetiskt tilltalande erbjuder detta bilspel också en spännande spelupplevelse. Tack vare friktionssystemet propulsion kan du flytta Sprinter Transfer i högsta hastighet över alla ytor. Barn kommer att älska att skapa tävlingar och utmaningar med detta spel och utveckla sin fantasi och koordination.

Detta bilspel tillverkas av det välkända varumärket Bruder och är en garanti för kvalitet och hållbarhet. Sprinter Transfer med passagerarförare Bruder MB är utformat för att klara tidens tand och de mest intensiva lekarna, och är en investering som kommer att ge timmar av kul och underhållning.

Så vänta inte längre, unna dig själv eller dina nära och kära det ultimata bilspelet med Sprinter Transfer Bruder. Starta motorn, tryck på gaspedalen och kör iväg mot nya spännande äventyr!

Mer information

Varumärke Bruder
Tillverkarens SKU 026707
Färg blå/svart
Färg Blå
Storlek TU - Franska storlekar som standard
Antal per produkt 1