Bilspel - land rover defender, hästtrailer+1 häst Bruder

Bilspel - land rover defender, hästtrailer+1 häst Bruder
746,69 kr
Utforska det ultimata äventyret med Land Rover Defender-bilen och hästsläpet från Bruder. För små fans av spel och leksaker.
Lägg till i önskelista

Tillgängliga - Levereras i 6 eller 8 dagar

Beskrivning

Bilspel - land rover defender, hästtrailer+1 häst Bruder

Upptäck det ultimata äventyret med bilsetet Land Rover Defender och hästtrailer från Bruder. Setet är utformat för små fans av spel och leksaker och innehåller inte bara en trogen kopia av den berömda Land Rover Defender, utan också en hästtrailer och en häst Bruder.

Land Rover Defender är ett ikoniskt fordon som har färdats i världens tuffaste och mest krävande terräng. Med sina realistiska detaljer och högkvalitativa finish är denna miniatyrbil en riktig fröjd för ögat och kommer att stimulera ditt barns fantasi. De kommer att kunna ge sig ut på spännande äventyr, utforska utmanande terräng och övervinna hinder.

Men det är inte allt: hästsläpet som ingår i detta set ger leken en ny dimension. Den har funktionella sidodörrar och en bakre ramp som sänks så att hästen Bruder kan klättra ombord. Ditt barn kommer att kunna ta sin favorithäst vart de vill och ta med den på massor av äventyr.

Hästen Bruder är också en realistisk kopia med minutiösa detaljer. Ditt barn kan ha roligt med att borsta den, mata den och till och med galoppera den genom fantasilandskap.

Detta Land Rover Defender bilset med hästsläp är den perfekta presenten till barn som älskar fordon och djur. Tillverkat av det berömda varumärket Bruder, det är en garanti för kvalitet och hållbarhet. Ge ditt barn timmar av lek och äventyr med detta kompletta och roliga set.

Mer information

Varumärke Bruder
Tillverkarens SKU 025922
Färg grön/vit/svart
Färg Grön
Storlek TU - Franska storlekar som standard
Antal per produkt 1