Bilspel - ram 2500 brandbil Bruder

Bilspel - ram 2500 brandbil Bruder
881,35 kr
Upplev äventyr med brandbilen RAM 2500 Bruder - det perfekta valet för billeksaksentusiaster!
Lägg till i önskelista

Tillgängliga - Levereras i 7 eller 9 dagar

Beskrivning

Bilspel - ram 2500 brandbil Bruder

Bilspel - RAM 2500 brandbil Bruder är en leksak som kommer att tilltala alla barn som älskar utryckningsfordon. Varumärket Bruder, känt för kvaliteten på sina leksaker, har skapat en realistisk och solid produkt som ger timmar av lek och äventyr.

Brandbilen är utrustad med alla detaljer som behövs för utryckning: siren, avtagbar stege, blixtljus, fungerande vattenpump och till och med en figur av en brandman för att göra lekupplevelsen komplett. Barnen kommer att kunna leva sig in i rollen som de verkliga hjältarna på vägen och föreställa sig spännande scenarier.

Leksaken är tillverkad av högkvalitativa material och är robust och hållbar för att klara de mest intensiva lekarna. Dess realistiska storlek och mått gör den dessutom idealisk för lek både inomhus och utomhus.

Spel och leksaker är viktiga för barns utveckling och denna Bilspel - RAM 2500 brandbil Bruder erbjuder en möjlighet att stimulera deras fantasi och kreativitet. Leksaken är inte bara rolig, den hjälper också till att utveckla barnens koordination och fingerfärdighet samtidigt som den lär dem värderingar som hjältemod och ansvar.

Ge ditt barn en leksak som kombinerar skoj och lärande med bilspelen - RAM 2500 brandbil Bruder. Med sin oöverträffade kvalitet och realistiska detaljer kommer denna leksak snabbt att bli en favorit bland alla små fans av utryckningsfordon. Beställ den nu och låt ditt barn upptäcka brandbekämpningens spännande värld!

Mer information

Varumärke Bruder
Tillverkarens SKU 025441
Färg röd
Färg Röd
Storlek TU - Franska storlekar som standard
Antal per produkt 1